Ariela Slakhorst
Ariela Slakhorst Binnenkijken 19 jul 2018

Dit krijg je als je houten meubels, zwart staal en veel planten combineert

Dit appartement is klein, maar oh zó fijn. Het eerste wat ons opvalt is hoeveel rust het appartement uitstraalt. Wij zijn verliefd op de prachtige grote ramen die de woonkamer en eetkamer omringen. Met al dat licht wat naar binnen schijnt wil je niets anders dan neerploffen en genieten van een goed boek.

Het interieur bestaat uit heel véél mooi hout en simpele, maar bijzondere details. Soms is minder echt meer en dat is ook hier het geval.

houten meubels en bijzondere details

In de woonkamer staat een comfortabel uitziende grijze bank en een lief houten salontafel. Ook staat er een blauwe fauteuil met witte rozen die kleur aan de kamer geeft. Onder de tv die aan de muur hangt, staat een bijpassend houten tafeltje met kleine plantjes. En over planten gesproken: het huis en het balkon staan er vol mee. Heerlijk groen! Oh en de plantenpotten in houttinten zijn zo stylish.

Houten meubels en bijzondere details
Binnenkijken: veel hout

Bijzonder mooi hout

De eyecatchers van het appartement zijn zonder twijfel de twee bijzondere houten lampen. Ze hangen boven de grote moderne prachttafel met zwarte poten. Heel mooi in combinatie met de zwarte stoelen. De vaas op tafel met lange bladeren en grote zonnebloem maakt het geheel helemaal af. En voor koude voetjes ligt er een grijze geweven vloerkleed (die we straks in de keuken ook zien).

Houten meubels en bijzondere details
houten meubels en bijzondere details

Een bijzonder houten en stalen keuken

In de lange smalle keuken vind je nog meer mooi hout! Opvallend zijn de onderkasten van staal die een geheel zijn met het aanrecht. En hoe schattig zijn de houten accessoires in de keuken? De donkere houten bovenkasten hebben unieke, leren lussen als handvat. Stoer!

De combinatie staal en hout werkt hier indrukwekkend goed. Aan kasten in ieder geval geen gebrek, want tegenover de aanrecht staan een hoop kasten met in het midden een luxe oven. En zoals we al eerder zeiden: het zelfde mooie grijze vloerkleedje (en kleiner exemplaar weliswaar) als onder de eettafel.

houten meubels en bijzondere details
houten meubels en bijzondere meubels
houten meubels en bijzondere details

De slaapkamer is donker en knus en ook hier hangt een bijzondere lamp. Een witte stoffen lamp die erg goed past in de kamer. Het is misschien wel een kleine kamer, maar er is wel ruimte gemaakt voor een inloopkast! En als dat de kleine ruimte niet goed maakt dan doet het schattige balkontje het wel.

houten meubels en bijzondere detaisl

Plantjes op het balkon

Wij zijn dol op dit balkon, want: nog meer planten plus nog meer mooi hout. Hier wil je neerploffen en helemaal niets doen. In het ene hoekje vind je een houten stoel, en twee houten poefen, die je ook als tafel kan gebruiken. En in het ander hoekje vind je een tafeltje en stalen plantentafeltje. Het past allemaal perfect en het oogt ook nog eens rustgevend!

Nog meer interieurs met hout:

Bron: fantasticfrank

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit krijg je als je houten meubels, zwart staal en veel planten combineert
Sluiten