Iris Wijnands
Iris Wijnands Interieur 8 nov 2019

LEGO lanceert een groot houten legopoppetje (en da’s een toffe accessoire in je interieur)

Ben jij een LEGO-liefhebber, en wil je een uniek item in huis hebben staan? Dan hebben we geweldig nieuws: het bedrijf wil zijn originele houten speelgoed herdenken en kondigt een grote, houten versie van een LEGO-poppetje aan.

We worden helemaal nostalgisch van dit gave collectorsitem. Speelde jij vroeger ook altijd met LEGO en heb je nog een mooi plekje voor deze gave houten pop in huis? Dan hebben we een goed idee voor je wensenlijstje voor de feestdagen!

LEGO Originals minifigure_8
Bron: LEGO-Originals

Ook voor de kinderkamer zou deze LEGO-pop geweldig zijn. Is jouw kind helemaal fan van de felgekleurde bouwstenen, dan kunnen jullie samen het figuur versieren. Je kind zou echt door het dolle gaan

Interesse? Zo groot is de houten LEGO-pop

De houten pop is een 5:1 schaalversie van het klassieke LEGO-poppetje dat vanaf 1978 vele speelgoedkisten heeft gevuld. Het figuur is gemaakt van eikenhout maar heeft de bekende verstelbare gele handjes. De pop is 20 cm lang, 11 cm breed en 8 cm diep.

DIY het houten LEGO-figuur

De gelukkigen die de houten pop onder de kerstboom vinden, kunnen los gaan met hun creativiteit door de pop aan te kleden, te schilderen of ‘m op een andere manier te pimpen. Vervolgens kunnen de creatievelingen hun gepimpte versie van de houten pop delen via de hashtag #LEGOOriginals.

Hou je de pop liever zoals hij is? Zonder verf of knutselwerk is de pop ook gewoon een naturel beauty.

Je nieuwe houten pronkstuk voor je interieur wordt geleverd in een geschenkdoos met een boekje van 28 pagina’s over de geschiedenis van het poppetje en het achtergrondverhaal over de ontwikkeling van het houten model.

Tussen 3 en 7 november konden LEGO VIP-leden het limited-edition de houten pop kopen in de LEGO Originals Pop-Up store en Gallery in London. Vanaf vandaag is de pop wereldwijd te koop op LEGO.com voor $119.99.

Meer lezen over interieur?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
LEGO lanceert een groot houten legopoppetje (en da’s een toffe accessoire in je interieur)
Sluiten