Funda finds: deze woonboerderij heeft overal mooie houten balken

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Dit keer: deze grote woonboerderij in Heijningen met overal prachtige houten balken.

Een landelijk interieur is super leuk gecombineerd met houten balken, een bakstenen muur en strakke witte muren. Dat geeft meteen een leuk contrast. Daar weet deze woning in Heijningen alles van.

houten balken huis
houten balken huis

Landelijke en knusse woonkamer

Het huis is zo groot dat het meerdere woonkamers heeft. Dit is één van die woonkamers, maar naar mijn mening de leukste. Het heeft een heel landelijk sfeertje. Dat komt vooral door de houten balken die op het plafond te zien zijn, maar ook door de bakstenen muur en vloer. Dat maakt de ruimte ook meteen heel knus.

Er zijn veel oude details te zien in deze ruimte. Vooral een de bakstenen muur, maar ook de kapstok met de hoeden erop en de lampen aan de muur geven een ouderwetse uitstraling.

houten balken huis
houten balken huis
houten balken huis

Slaapkamer met houten balken

Ook in de slaapkamers kan je er niet omheen: de houten balken. Ons oog viel vooral op de master bedroom. Door het hout te combineren met wit krijgt de kamer een luxe uitstraling. Hier zouden wij wel een nachtje willen vertoeven!

Ook de wat kleinere slaapkamer heeft veel hout, wat meteen de kamer typeert. Vooral de hangstoel staat super tof in de ruimte. Heerlijk plekje om even in te chillen.

houten balken huis
houten balken huis
houten balken huis
houten balken huis

Huisje met heerlijke hangmat

Naast het woonhuis staat er nog een kleine loggia. Dit huisje is perfect voor in de lente en de zomer. Maar vooral de hangmat is wat de aandacht in deze ruimte trekt. Lekker in het zonnetje hangen met de deuren open. Klinkt wel lekker toch?

Boven de tafel hangt nog een super toffe lamp. Goed idee voor als je nog wijnflessen over hebt. DIY er een lamp van!

Lijkt dit huis je wel wat? Sla je slag! Hij staat te koop voor €749.000 k.k. Wie weet wordt dit binnenkort jouw knusse huis. Meer informatie en foto’s kan je vinden op Funda

Meer mooie landelijke interieurs?

Bron: Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: deze woonboerderij heeft overal mooie houten balken
Sluiten