Maud van Dijck
Maud van Dijck Binnenkijken 21 jan 2022

De houten balken geven dit kalme Scandi interieur zoveel sfeer

De binnenkijker van vandaag is toch wel een van onze favorieten! Waarom zijn wij er fan van? Het Scandinavische interieur bestaat uit aardse tonen, rustieke houten balken en veel planten. Met een combinatie als deze kan het appartement niet anders dan kalmte uitstralen. We love it!

We gaan van start aan de keukentafel van dit toffe huis.

Een Scandinavisch interieur waar je u tegen zegt

houten balken interieur
Bron: Bolaget

Je denkt misschien dat we met deze keuken al het mooiste hebben gehad, maar treur niet. Het hele interieur is namelijk een belevenis. We weten daarom ook niet zo goed waar we in deze keuken mee moeten beginnen, want het zit vol met mooie elementen. Neem het dus even rustig in je op.

Wil je dat jouw eethoek er luchtig uitziet? Kies dan voor stoelen met een opengewerkt design. Deze laten je interieur er ruimer uitzien waardoor ze ook een slimme keuze voor een kleine keuken zijn. Ook een bankje aan de eettafel is een leuke touch voor een luchtige en speelse look.

Daarnaast vinden we de keukenmuur waar we tegenaan kijken heel tof. Aan een kant is er een blauwgroen kleurtje op de muur geverfd, terwijl in het keukengedeelte tegeltjes op de muur zijn gelegd. Met het schuine plafond en de slingerplant om het raam levert alles een geweldig uitzicht op in je eigen interieur.

houten balken interieur
Bron: Bolaget

Ook de muur van de woonkamer heeft een stijlvol design. Door open planken tussen de verticale houten balken te plaatsen creëer je een open boekenkast aan je wand. Zet er nog een unieke stoel met voetenbankje bij en je weet dat je als boekenliefhebber goed in huis zit.

Dit Scandinavische interieur heeft een boekenkast waar je jaloers op zal zijn

woonkamer
Bron: Bolaget

Zodra je op deze stoel settelt kijk je tegen nog een mooie muur aan. Wij zijn weg van de kleur die nog meer naar voren komt door het licht en de witte meubels in de kamer.

slaapkamer zolder
Bron: Bolaget

Een prachtige slaapkamer op de zolder

Wanneer je de trap in de woonkamer opgaat kom je uit op de zolder. Het prachtige plafond krijgt als eerste onze aandacht. Daarna verschuift onze blik naar de leuke leren stoel.

Heb je zelf thuis houten balken? Style er dan ook wat planten op, maar kies wel planten uit die je niet zo vaak water hoeven. Dat maakt het verzorgen net iets makkelijker.

slaapkamer houten balken interieur
Bron: Bolaget

Ook boven het bed hangen nog meer houten balken. Daarachter verschuilt zich nog een houten plank om handig spullen op te bergen. Al het hout in deze slaapkamer straalt in combinatie met de planten en het neutraal getinte beddengoed volop rust uit.

Nog op zoek naar een leuke bijzettafel? Kies voor een stijlvol trapje of een kruk en zet deze in huis met een leuke plant erop.

Je komt helemaal tot rust wanneer je de blauwe slaapkamer in dit huis ziet

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De houten balken geven dit kalme Scandi interieur zoveel sfeer
Sluiten