Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Lifestyle 29 sep 2020

Housewarming? Deze 5 leuke housewarmingcadeaus zijn altijd goed

Als je vrienden zijn gesetteld in hun nieuwe huis, word je gezellig uitgenodigd om het huis te bekijken. Misschien geven ze een groot feest, misschien wordt het alleen een gezellig-samen-zijn met wijn en kaas. Je wilt daar natuurlijk niet met lege handen aankomen, dus tijd voor een rondje housewarmingcadeaus.

Gelukkig weten we weten precies met welk cadeau je aan moet komen om indruk te maken. Komt ‘ie:

Housewarmingcadeaus waar je punten mee scoort

1. Maak zélf housewarmingcadeaus

Hebben we te maken met iemand die ontzettend creatief is? Dan is het leuk om een DIY project te geven. Macramé is bijvoorbeeld zo’n trend die op dit moment hartstikke hip is. Op Etsy vind je ontzettend veel leuke DIY kits waarbij je alle benodigdheden krijgt. Of kijk eens rond op Youtube of Pinterest voor de nodige inspiratie.

Wist je dat Roomed ook vol staat met toffe DIY’s? Een paar van onze favorieten:

2. Mooie onderzetters voor je pannen

Een cadeautje waarbij je vrienden bijna elke dag aan je zullen denken – je gebruikt immers vrijwel elke dag onderzetters om je mooie eettafel te beschermen tegen hete pannen. En waarom zou je voor een variant van kurk gaan, als er nog veel meer mooie onderzetters te shoppen zijn?

3. Geurkaarsen

Een klassieker: met geurkaarsen creëer je binnen no-time die gezellige, cosy sfeer in huis brengen. Ideaal voor nieuwbouw huizen die van zichzelf nog een beetje kil aanvoelen. Als je niet weet voor wat voor geur je moet gaan, kijk dan even naar het sterrenbeeld van de ontvanger. Daar kan je namelijk heel goed zijn of haar favoriete kleur op baseren.

4. Een vaas

Verse bloemen zijn altijd welkom in een nieuw huis om wat extra sfeer toe te voegen. Er gaat immers niets boven een prachtige bos verse bloemen. Maar wat nog veel langer meegaat, is een mooie bloemenvaas. Bossen bloemen zullen de komende weken nog wel binnenstromen, en dan kan jóúw housewarmingcadeau weer gebruikt worden. Een win-win situatie, om het zo maar te zeggen.

> Ook lezen: 6 tips om zo lang mogelijk van je bos bloemen te genieten

5. Kamerplanten

Kamerplanten zijn natuurlijk het perfecte housewarmingcadeau als je wat meer leven in huis wilt halen. Denk echter wél even na of jouw vrienden echte plant lovers zijn, of dat ze zelfs een cactus nog dood kunnen laten gaan. In dat geval kan je misschien beter voor een nepplant gaan.

Ook déze housewarmingcadeaus kunnen een schot in de roos zijn

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Housewarming? Deze 5 leuke housewarmingcadeaus zijn altijd goed
Sluiten