Deze housewarming cadeaus zijn helemaal hip, volgens Scandinavische experts

Als je vrienden zijn gesetteld in hun nieuwe huis, word je uitgenodigd om het huis te bekijken. Misschien geven ze een groot feest, misschien wordt het alleen een gezellig-samen-zijn met wijn en kaas. Anyway, je wilt daar natuurlijk niet met lege handen aankomen.

Gelukkig weten Scandinavische experts weten precies met welk cadeau je aan moet komen om indruk te maken. Komt ‘ie:

DIY housewarming cadeau

Hebben we te maken met iemand die ontzettend creatief is? Dan is het leuk om een DIY project te geven. Macramé is bijvoorbeeld zo’n trend die op dit moment hartstikke hip is. Op Etsy vind je ontzettend veel leuke DIY kits waarbij je alle benodigdheden krijgt. Een creatief housewarming cadeau dus.

Mooie onderzetters voor je pannen

Een cadeautje waarbij je vrienden bijna elke dag aan je zullen denken – je gebruikt immers vrijwel elke dag onderzetters om je mooie eettafel te beschermen tegen hete pannen. En waarom zou je voor een variant van kurk gaan, als er nog veel meer mooie onderzetters te shoppen zijn?

Wij vinden deze hexagon onderzetter van scandinavian design center prachtig, net zoals deze marmeren variant van bloomingville.

Geurkaarsen

Een klassieker: met geurkaarsen creëer je binnen no-time die gezellige, cosy sfeer in huis brengen. Ideaal voor nieuwbouw huizen die van zichzelf nog een beetje kil aanvoelen. Als je niet weet voor wat voor geur je moet gaan, kijk dan even naar het sterrenbeeld van de ontvanger. Daar kan je namelijk heel goed zijn of haar favoriete kleur op baseren!

Een vaas

Verse bloemen zijn altijd welkom in een nieuw huis om wat extra sfeer toe te voegen. Er gaat immers niets boven een prachtige bos verse bloemen. Maar wat nog veel langer meegaat, is een mooie bloemenvaas. Bossen bloemen zullen de komende weken nog wel binnenstromen, en dan kan jóúw housewarming cadeau weer gebruikt worden. Een win-win situatie, om het zo maar te zeggen.

Planten

Kamerplanten zijn natuurlijk het perfecte housewarming cadeau als je wat meer leven in huis wilt halen. Denk echter wél even na of jouw vrienden echte plant lovers zijn, of dat ze zelfs een cactus nog dood kunnen laten gaan. In dat geval kan je misschien beter voor een nepplant gaan.

En als je jouw cadeau ook nog eens heel stijlvol inpakt springt ‘ie er helemaal uit. Een housewarming cadeau inpakken doe je zo:

DIY: originele ideeën om een cadeau stijlvol in te pakken

Reageer op artikel:
Deze housewarming cadeaus zijn helemaal hip, volgens Scandinavische experts
Sluiten