Lotte Wullems
Lotte Wullems Decoratie 26 jun 2017

Praktisch én stylish: houd de zon buiten met de mooiste zonwering

Heerlijk, dat zonnetje buiten. Maar wij zouden geen Nederlanders zijn als we niks te klagen hadden. Want geef toe: het kán aardig warm worden binnen.. Gelukkig is er een fijne oplossing: zonwering. En deze voorbeelden zijn niet alleen praktisch, maar ook stylish!

Heb je thuis helaas geen balkon of tuin om lekker uit te waaien? Zo overleef je de zomer!

Luiken
Houten luiken brengen een fijne, Mediterraanse sfeer met zich mee. Vooral wanneer ze een mooie contrasterende kleur hebben. Nu is natuurlijk niet elk huis gezegend met deze authentieke charme, maar daar kun je zelf verandering in brengen! Want houten luiken zijn ook mooi binnen, als onderdeel van je interieur.

Voor de minimalistische look kies je voor strakke, witte luiken.

Shutters
Shutters bieden de voordelen van horizontale lamellen, maar brengen een meer luxe gevoel met zich mee. Met deze brede houten lamellen kun je nog net een beetje zonlicht naar binnen laten vallen (en ook zelf nog naar buiten gluren).

Gordijnen
(Rol)gordijnen mogen natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje! Want je hebt ook genoeg stijlvolle, verduisterende exemplaren. En dat betekent niet dat het allemaal zwaar en donker hoeft te zijn. Een roze gordijn van een dikke stof oogt bijvoorbeeld fris, maar houdt toch voldoende zonlicht tegen. Of ga voor eentje met een ombre kleur: licht boven (en meer doorlatend) en donker beneden (minder doorlatend).

Bekijk ook: een loft met luiken in Londen

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Praktisch én stylish: houd de zon buiten met de mooiste zonwering
Sluiten