Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Spots 21 apr 2021

Hotspot op de Veluwe: deze hotelkamer staat midden in de natuur

Komen de muren thuis al op je af? Een nachtje weg in eigen land kan dé remedie zijn en we durven te wedden dat je na zo’n nachtje weer vol nieuwe creativiteit en inspiratie zit. Wij werden getipt over de Cuber Outdoor Suite, een vakantiehuisje op de Veluwe en de foto’s zeggen genoeg.

Hier wil je slapen. Ontbijten met dit uitzicht, een lange wandeling maken… wij pakken alvast onze weekendtas in.

Overnachten op de Veluwe in een Cuber Outdoor Suite

Elke Cuber Suite (in totaal staan er 30 aan de rand van de Veluwe) is ingericht voor twee personen. Een tiny house is het niet te noemen, want je hebt toch nog 42 vierkante meter tot je beschikking en dat is een flink stuk groter dan de gemiddelde hotelkamer.

huisje op de veluwe, Cuber Outdoor Suite
huisje op de veluwe, Cuber Outdoor Suite

De 10 leukste boshuisjes, want waarom thuis zitten als je ook in het bos kunt zijn?

huisje op de veluwe, Cuber Outdoor Suite
huisje op de veluwe, Cuber Outdoor Suite

Design, comfort en service

“We zagen een tekort aan betaalbare high end accommodaties op unieke plekken voor mensen die op zoek zijn naar bijzondere ervaringen zonder concessies te doen aan design, comfort en service. Met Cuber hopen we deze reizigers te kunnen bedienen,” vertellen Cuber oprichters Danny Paerl en Edwin Smaal.

Een bijzondere plek met design, dat is in onze ogen zeker gelukt. Na het zien van de foto’s zijn wij in elk geval dolenthousiast geworden en kunnen we niet wachten tot we een nachtje kunnen reserveren.

huisje op de veluwe, Cuber Outdoor Suite
huisje op de veluwe, Cuber Outdoor Suite

De luxe houdt niet op bij het woongedeelte, maar wordt nog even flink doorgetrokken naar de keuken en zelfs de badkamer. In de keuken zien we wel dat de donkere stijl nog gebruikt wordt, en dat is logisch want het is een open keuken die je ook vanaf het woongedeelte kunt zien.

De badkamer is een ander verhaal. Hier is juist veel gebruik gemaakt van wit, kleine tegeltjes en een veel meer open uitstraling. Ondanks dat de badkamer niet belachelijk groot is, voel je je in elk geval nooit opgesloten: de wanden van de badkamer zijn doorzichtig, dus er komt genoeg licht doorheen.

Fun fact: zoals je misschien wel kunt zien is ook het plafond boven de regendouche van glas. Hierdoor lijkt het alsof het water van de douche uit de lucht komt vallen, en dat werkt heerlijk ontspannend.

huisje op de veluwe, Cuber Outdoor Suite

Wakker worden met dit uitzicht? Echt, we tekenen ervoor. Het bed is overigens extra lang, dus dat is genoeg reden om je ‘s morgens nog een keer om te draaien.

Zelf een nachtje op de Veluwe slapen?

De bovenstaande foto’s bewijzen maar weer eens dat je voor prachtige natuur echt het land niet uit hoeft – Nederland heeft prachtige plekken waar je kunt overnachten als je er even tussenuit wilt.

Helemaal enthousiast geworden over dit huisje in Hoenderloo op de Veluwe? Vanaf 5 juli kan je een overnachting in de Cuber boeken vanaf € 103 t/m € 180 per nacht via Cuber en Roompot.

7 fantastische hotelkamers die jij één dag als office kunt gebruiken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hotspot op de Veluwe: deze hotelkamer staat midden in de natuur
Sluiten