Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Spots 5 jul 2018

Hotspot: het kleurrijke interieur van bar & restaurant The Commons in Amsterdam

‘Sharing drinks, food en stories’ is de slogan van het nieuwe restaurant The Commons in Amsterdam. Amsterdam is daarmee weer een interieur hotspot rijker, want bij het zien van de eerste (kleurrijke!) foto’s werden we heel gelukkig. Kijk mee en pak meteen je agenda er even bij, want hier wil jij binnenkort een hapje eten!

The Commons kunnen we vinden naast The Student Hotel in Amsterdam-West. Het restaurant is dan ook gebouwd in de stijl van The Student Hotel; losjes, kleurrijk en met veel grafische prints. Met het restaurant wil de eigenaar, Craig Cunningham, een diverse mix van mensen bij elkaar brengen. Dit wordt onder andere gedaan door het populaire shared dining, waarbij je hapjes bestelt en deze deelt met de rest van de tafel.

Cinema- inspired design

Zoals je misschien wel terugziet in het design, was de grote inspiratiebron voor het interieur een oude Amerikaanse bioscoop. Dit ontwerp wordt gezien als een ‘conversation starter’ voor mensen die elkaar in het dagelijks leven misschien niet zo snel ontmoeten. Mooi!

De hoekjes en tafeltjes staan zo opgesteld dat je gemakkelijk met je buren in gesprek raakt. Ook dit draagt weer bij aan het leren kennen van nieuwe mensen.

Overdag is The Commons een plek voor ontbijt, lunch, freelancers en studenten, maar ‘s avonds kan er ook flink gedronken worden. Zo wordt er van 17:00 tot 19:00 tijd gemaakt voor het [email protected] Cocktail Hour, waar liefhebbers twee signature cocktails voor slechts (hoe raad je het) €5 kunnen bestellen.

Het adres van The Commons in Amsterdam:

Je kunt The Commons vinden op de Jan van Galenstraat 335, 1061 AZ Amsterdam. Meer informatie en de laatste menukaart vind je op de website.

Nog meer hotspots die je gezien móét hebben:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hotspot: het kleurrijke interieur van bar & restaurant The Commons in Amsterdam
Sluiten