Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 26 sep 2020

Hotspot: deze winkel in Amsterdam heeft een interieur waar je u tegen zegt

Hoera, Amsterdam is weer een nieuwe hotspot rijker. Casa Lois is de hernieuwde thuisbasis van het merk Lois Jeans. Lois Jeans komt oorspronkelijk uit Spanje, en dat is in het interieur van de winkel dan ook hartstikke duidelijk terug te zien.

In de winkel werd al kleding verkocht, en daar zijn met de heropnening interieur objecten en accessoires bij gekomen – en daarom zijn we des te meer enthousiast, want zo op het eerste gezicht is deze winkel een feestje om naar toe te gaan.

We nodigen je maar al te graag uit om de foto’s hieronder zelf te bewonderen en de sfeer van de winkel alvast te proeven.

casa lois galeria amsterdam
Bron: Casa Lois
casa lois galeria amsterdam
Bron: Casa Lois

Een kijkje binnen bij Casa Lois in Amsterdam

Het complete interieur is ontworpen door Lois Creative Studios en vakkundig op maat gemaakt – en dat is te zien. Alles past perféct in de look and feel van de winkel, van de kledingrekken tot aan de charmante ronde bank.

Het gebruik van natuurlijke materialen en organische vormen creëert een Mediterraans karakter. Tegelijkertijd doet het denken aan een fijne 70’s vibe, en laat dat nou nét de vibe zijn waar Lois Jeans om bekend staan. De kleuren van het interieur matchen namelijk fantastisch met de contrasterende kleuren van de jeans.

casa lois galeria amsterdam
Bron: Casa Lois

Nieuw Mediterraans

De Mediterraanse stijl is bij ons zeker niet onbekend. Een paar weken geleden schreven we nog een artikel over de interieurstijl van 2021: Nieuw Mediterraans. Charmante bogen, ruwe muren, neutrale kleuren en terracotta accenten, deze winkel past perfect in dat perfecte plaatje.

Als je de stijl van deze winkel tof vindt om naar te kijken, dan raden we je ook zeker aan om dit artikel even te lezen: Alles wat je wilt weten over een Nieuw Mediterraans interieur (dé interieurstijl van 2021?)

casa lois galeria amsterdam
Bron: Casa Lois

Ze hebben het zelf voor elkaar gekregen om de pashokjes een verfijnd uiterlijk te geven. Zo zien we daar industriële bakstenen muren, een zachtroze gordijn (yes!) en een práchtige boho lamp aan het plafond. Vooral dat laatste is wat ons betreft 1000 keer beter dan tl-licht om je nieuwe aanwinsten te bewonderen.

En als je dan tóch in Amsterdam bent…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hotspot: deze winkel in Amsterdam heeft een interieur waar je u tegen zegt
Sluiten