Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Spots 15 mei 2018

Hotspot: dineer in jaren ’70 stijl in een Amerikaanse diner, gewoon in Leiden

Droom je er van om te dineren in een echte Amerikaanse diner, maar zit een tripje naar het verre Amerika er nog even niet in? Dan hebben wij een optie voor je gevonden die een stuk dichter bij huis is: in Leiden kan je naar Bel Air Diner, een restaurant waar je je zo in je jaren ’70 waant.

Als we grote burgers, XXL milkshakes en heerlijke pulled pork zeggen, dan denk jij waarschijnlijk meteen aan een Amerikaanse diner. Zo’n diner waar het interieur helemaal tip top in orde is, zoals in Grease of Netflix-topper Riverdale. Het leuke in: in Leiden zit er een restaurant met precíés zo’n interieur. En wacht, zien we daar nou een auto (!) aan de muur?

roomed-amerikaanse-diner
In de buurt Leiden
roomed-amerikaanse-diner
In de buurt Leiden

Het retro interieur van de diner is om door een ringetje te halen. Rood met witte zitbanken, Amerikaanse idolen op de muur en heel veel neon lichten. In de open keuken kunnen we genieten van zwarte metrotegels met een witte voeg, waardoor het contrast er echt uit springt. Ook zien we overal mooie zwart/wit foto’s.

Het menu is trouwens ook heel bijzonder. Alcoholische milkshakes, een zwarte hamurger (het broodje dan, niet het vlees natuurlijk) of voorgerechten als een portie nacho’s op krokante kippenvleugeltjes. Amerikaanser dan dit wordt het niet!

roomed-amerikaanse-diner
In de buurt Leiden
roomed-amerikaanse-diner
In de buurt Leiden

Zelf Elvis is te vinden in deze leuke hotspot! Wie weet zingt hij nog wel een liedje voor je…

Reserveren

Nieuwsgierig geworden? Je kunt op deze website reserveren. En als je dan toch op de website bent, bekijk dan meteen even de volledige menukaart. Wedden dat het water je in de mond gaat lopen?

Ook leuk om te eten:

Heb je al gehoord van De kop van Oost? Dit is een nieuwe hotspot in Amsterdam die binnenkort haar deuren opent.

Foto’s: In de buurt Leiden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hotspot: dineer in jaren ’70 stijl in een Amerikaanse diner, gewoon in Leiden
Sluiten