Tessa Ham
Tessa Ham Hotel 23 apr 2020

7 fantastische hotelkamers die jij één dag als office kunt gebruiken

Alhoewel hotels gewoon open blijven, worden boekingen massaal geannuleerd. Toeristen uit het buitenland blijven weg uit Nederland door de crisis en waarschijnlijk heb jij ook geen zin in een staycation nu je de stad niet kunt ontdekken. Hotels hebben een creatieve oplossing bedacht: ze verhuren hun hotelkamers als office en werkkamer voor één dag.

Hierdoor kun jij één dag in alle rust werken, zonder schreeuwende kinderen, storende huisgenoten of een vaat die je vanaf het aanrecht aanstaart. Vaak is de koffie en thee inbegrepen en kun je gratis van de luxe badkamer en het zachte bed gebruikmaken (hallo powernaps!).

Hotel Boat & Co – Amsterdam

Het geweldige hotel Boat & Co in de Amsterdamse Houthavens biedt z’n appartementen aan om een dagje flink te knallen. Wat een parels vol kleurenexplosies! Ze bieden verschillende pakketten aan, dus kijk even wat aansluit op jouw behoeftes.

Finch – Deventer

In boutique hotel Finch in Deventer vind je een privé-thuiswerkkamer met bureau of tafel, supersnelle wifi, je eigen Nespresso machine, thee, handfruit, een yogamat en een platenspeler. Je huurt ‘m voor 29 euro (halve dag) of 39 euro (hele dag).

hotel room mate bruno

Hotel Room Mate Bruno – Rotterdam

Hotel Room Mate Bruno vind je middenin Rotterdam en heeft een geweldig interieur. Elke verdieping van Bruno heeft een ander kleurenpalet en vertelt daarmee een eigen verhaal. De kamers zijn niet per se ingericht als kantoor, maar voor maar 100 euro kan je een nachtje blijven slapen en nog een ochtendtje doorknallen.

Meer zien? Hotel Room Mate Bruno heeft een fantastisch interieur

Hotel Mariënhage
Bron: Hotel Mariënhage

Hotel Mariënhage – Eindhoven

Hotel Mariënhage is een luxe boutique hotel in een voormalig klooster. En voor 45 euro kan jij één van de prachtige hotelkamers een dagje als oase van rust gebruiken om je werk af te krijgen. Je mag het bed en de douche gebruiken en de lunch is inbegrepen!

Hotel IX Amsterdam
Bron: Hotel IX Amsterdam

Hotel IX – Amsterdam

In de 9 straatjes van Amsterdam vind je Hotel IX. Dit zijn vijf uniek ontworpen suites waar jij kunt neerstrijken met je laptop voor 95 euro per dag (koffie en thee inbegrepen). De kamers zijn luxe ingericht en hebben een huiselijk gevoel.

Bron: Hotel The Duke

The Duke – Den Bosch

Voor 49 euro kun je een dag ongestoord werken in boutique hotel The Duke in Den Bosch. Het hotel heeft prachtige kamers, middenin het centrum. De koffie en thee is ook hier inbegrepen!

 

tiny house droompark de zanding
Bron: Droompark de Zanding

Tiny Office – de Veluwe

Oké, misschien net geen hotelkamer, maar we konden het niet laten dit tiny house met jullie te delen op Droompark de Zanding. Ze zijn nu ook te huren als Tiny Office. Dat betekent: ongestoord werken en een boswandeling wanneer de middagdip in slaat. Op Privékantoortje.nl vind je nog veel meer vakantiehuisjes die tijdelijk als kantoor functioneren.

Op websites Hotel to Office en Voor de Thuiswerkers vind je nog veel meer hotels die hun fijne kamers nu tijdelijk aanbieden als office en werkkamer.

Dit artikel verscheen eerder op business zusje WorkJuice.

Toch thuis aan de slag?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
7 fantastische hotelkamers die jij één dag als office kunt gebruiken
Sluiten