Merve Ozturk
Merve Ozturk Hotel 30 sep 2020

Zin in een staycation? Hotel Unplugged in Rotterdam wil je sowieso zien

Een tripje naar het buitenland staat voor nu nog even op ons wishlist. Dat weerhoudt ons uiteraard niet om te genieten in ons eigen mooie land. Steeds meer mensen plannen een roadtrip door heel Nederland. Zo kun je grote steden bezoeken, maar ook helemaal tot rust komen in de natuur die ons land te bieden heeft.

Heb je toevallig een tripje naar Rotterdam gepland? Dan moet je zéker naar Hotel Unplugged. Ook als je niet van plan was om de stad te bezoeken, zou ik het nu zeker overwegen, want dit hotel wil je zeker eens bezocht hebben.

Hotel Unplugged Rotterdam
Bron: The Invisible Party

Hotel Unplugged in Rotterdam

Hotel Unplugged opende dit jaar zijn deuren in Rotterdam. The Invisible Party (een boutique designstudio) creëerde het concept from scratch. Het doel was om een plek neer te zetten waar de standaard wordt losgelaten en vernieuwing centraal staat.

Ik kan je zeggen dat het aardig gelukt is. In dit hotel worden comfort en design gecombineerd, wat het de ideale plek maakt om je helemaal te ‘unpluggen‘ en bij te komen van je stressvolle leven.

Badkamer Hotel Unplugged
Bron: The Invisible Party
Hotelkamer Unplugged Rotterdam
Bron: The Invisible Party

Creatieve inrichting van de kamers

Door een creatieve aanpak, aangepaste denkwijze en praktisch design zijn de lange en smalle ruimtes van alle 28 kamers in Hotel Unplugged zo optimaal mogelijk benut. Zo betreed je alle kamers via de badkamer en staat het bed in elke kamer tegen het raam aan. Zo stap je nooit meer met het verkeerde been uit bed.

Organische vormen Unplugged
Bron: The Invisible Party
Kleurgebruik Unplugged
Bron: The Invisible Party

Kleuren waar je blij van wordt

Er is gekozen voor een kleurgebruik waar pistache en lavendel worden afgewisseld met roest en zwart, maar ook felle kleuren zoals rood en blauw komen voor in hotel Unplugged.

De kamers zijn speels ingericht. Zo zie je veel organische vormen – zowel in de spiegels als in de fotolijstjes aan de muren. Een plek waar je ongetwijfeld bij binnenkomst al wordt opgevrolijkt.

Hotel Unplugged heeft een café en verschillende werkplekken op de begane grond. Ook leuk dus om een dag vanuit het hotel te werken voor wat verandering.

Meer hotspots in Rotterdam

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zin in een staycation? Hotel Unplugged in Rotterdam wil je sowieso zien
Sluiten