Lotte Wullems
Lotte Wullems Spots 18 jun 2017

Hotspot: dit hotel in Londen is een must-see voor de liefhebber van design

Weekendje Londen in het vooruitzicht? Dan hebben wij een hotspot om aan je to-do lijstje toe te voegen. Henrietta Hotel is namelijk een must-see als je een liefhebber van design bent. En de locatie is ook niet mis: dit hotel in Londen ligt namelijk op een relatief rustig plekje in Covent Garden.

Het hotel – gestitueerd in twee panden uit de negentiende eeuw – bestaat uit achttien kamers, een restaurant en een cocktail bar. Cheers!

Geïnspireerd op de jaren 70, met een moderne twist. Het interieur is zonder twijfel Instagramwaardig. Veel ronde vormen, pasteltinten en gouden accenten. Maar ook als je hier niet slaapt, is het hotel een bezoekje waard. De lobby en de bar zijn namelijk even smaakvol gestyled.

En hoe fijn is deze roze badkamer met marmeren accenten? Toegegeven: wij vrouwen kunnen best een tijdje voor de spiegel staan om ons op te tutten, maar in deze zoete setting al helemaal!

Meer tips als je in Londen bent:

Een digitale tour?
Zoals we al verklapten: dit hele hotel is een plaatje! Heb je bijvoorbeeld de prachtige stoelen al gezien? Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Karel Balas

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Hotspot: dit hotel in Londen is een must-see voor de liefhebber van design
Sluiten