Lotte Wullems
Lotte Wullems Spots 13 jan 2018

Onze tip voor een hotel in Londen: het stijlvolle My Chelsea

Heb je een weekendje Londen gepland? Dan hebben wij een leuke tip voor je: overnacht in het prachtige My Chelsea. Dit stijlvolle hotel in Londen is namelijk esthetisch gezien zeker een bezoekje waard – al is het alleen al even om binnen te spieken.

Design Haus Liberty gaf de lobby en het restaurant van het hotel een make-over, waarbij de eigenaar graag wilde dat haar liefde voor planten naar voren zou komen. Nou, dat is gelukt! Chique, in een botanisch jasje.

Tijdloos zwart, elegant goud en diepgroen. Wat ons betreft is dit dé perfecte combinatie voor een stijlvol interieur. Hoe prachtig is deze velvet fauteuil ook?

Bekijk ook: een ruim appartement met een fluwelen fauteuil als eyecather

Aan het online interieurmagazine Dezeen vertelde Dana Huang, oprichtster van DH Liberty, dat de meeste meubels die ze gebruikt had voor de restyling niet nieuw waren, maar een opknapbeurt hadden gekregen. “De tafels zijn bijvoorbeeld gemaakt van de exemplaren die het hotel al had. Het blad hebben we opgeschuurd en gewhitewashed. Verder hebben we verschillende meubels zwart geverfd, waardoor ze een tijdloze look kregen.”

Om ook de slaapkamers een nieuwe look te geven, zijn drie kunstwerken opgehangen en wat planten geplaatst op de nachtkastjes. Op deze manier wordt het botanisch thema doorgetrokken. Zo zie je maar dat je met enkele simpele aanpassing een kamer toch een andere sfeer kan geven.

my chelsea
My Chelsea

En geef toe: in deze Insta-waardige roze kamer móet je toch gewoon een nachtje doorbrengen?

Meer tips voor Londen: in de Coppa Club kun je buiten dineren in een doorzichtige iglo of overnacht in dit toffe hotel in Londen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Jack Hobhouse

Reageer op artikel:
Onze tip voor een hotel in Londen: het stijlvolle My Chelsea
Sluiten