Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 22 feb 2019

Ga voor het hotel gevoel: geef je slaapkamer extra sfeer met okergeel

Wil jij jouw slaapkamer ook een upgrade geven, en elke nacht het idee hebben dat je in een hotelkamer naar bed gaat? Scroll dan vooral even verder, want de slaapkamer in dit appartment heeft dat gevoel precies weten te pakken.

Hoe? Door prachtig bedlinnen én okergeel als accentkleur. In combinatie met een beetje roestbruin straalt dat hotel gevoel van dit interieur af.

okergeel in de slaapkamer
okergeel in de slaapkamer

Okergele accenten in de slaapkamer zorgen voor een instant luxe gevoel. In deze prachtige slaapkamer is okergeel gecombineerd met een lichtgrijze muur en roestkleurige accenten, maar we kunnen ons voorstellen dat het ook héél stijlvol kan zijn met donkerblauw.

Een kleedje onder je bed

Heb je het gevoel dat je nog iets mist in je slaapkamer? Leg dan eens een kleed onder je bed. Een kleed zorgt ervoor dat je slaapkamer helemaal af is. En nee, dat hoeft echt niet meteen een kleurrijk hoogpolig tapijt te zijn. Een subtieler, rustiger kleed doet zijn werk net zo goed. Daarbij komt: nooit meer koude voeten als je ‘s morgens je warme bed uit rolt.

okergeel in de slaapkamer
okergeel in de slaapkamer

Een prachtig accent: het tafeltje dat gebruikt wordt als nachtkastje past qua kleur precies bij de kamer. Een roestkleurig onderstel en een lichtgrijs blad, erg goed gevonden. We love het kleine plantje voor een subtiele groene touch.

okergeel in de slaapkamer
okergeel in de slaapkamer
okergeel in de slaapkamer

Dat zien we niet vaak: twee grote rotan stoelen in de woonkamer alsof het eetkamerstoelen zijn. Gezellig wanneer er vrienden over de vloer komen. Een wijntje en wat borrelhapjes op tafel, en je hebt de perfecte setting voor een gezellige avond.

Toch zorgen deze twee stoelen er niet voor dat de ruimte te vol lijkt. Dat komt onder andere door de lichte kleur van de stoelen, maar ook door de luchtigheid. Je kijkt immers dwars door de stoelen heen. Als het twee grote fauteuils geweest waren, leek de ruimte meer opgepropt en als snel te vol.

okergeel in de slaapkamer
okergeel in de slaapkamer

Als je geen standaard witte keuken met metrotegels wilt, zit dit appartement bomvol inspiratie. De keukenkastjes zijn niet wit, maar een tikkeltje grijsblauw. Het valt niet heel erg op, maar zorgt wel voor een stijlvol kleurtje. En dan helemaal in combinatie met de tegeltjes.

Die glinsterende tegels in de keuken springen er helemaal uit. Doordat de muur iets rond loopt, verandert de lichtinval in de keuken elk moment.

okergeel in de slaapkamer

Wat origineel! Deze kast in de vorm van een trap maakt de keuken lekker speels. Vaak zien we een trap die tegen de muur gezet is pronken in interieurs, maar deze variant komen we niet zo vaak tegen.

Meer handige tips voor de slaapkamer?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ga voor het hotel gevoel: geef je slaapkamer extra sfeer met okergeel
Sluiten