Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Spots 20 jul 2018

Told You So’s update: 3 x unieke hotels voor interieurliefhebbers in Antwerpen

Op de redactie vinden we het altijd leuk om op de hoogte te zijn van het interieur nieuws uit binnen- én buitenland. Bijvoorbeeld uit Antwerpen, de thuisbasis van Merel Baeten. Op de Vlaamse website Told You So deelt Merel inspirerende artikelen over interieur, fashion & beauty, kids, lifestyle en travel. Samen met een team trendspotters zit Merel klaar om dé trends uit Antwerpen met ons te delen. Kijk je mee?

Hotel FRANQ

In hartje Antwerpen vind je FRANQ, een charmant boutique hotel dat gehuisvest is in een voormalig bankgebouw. De naam van het hotel komt van de Belgische Franken die vroeger in de kluizen werden bewaard. De kluisjes zijn er nog te bewonderen, net als de karakteristieke neo-klassikale architectuur van het pand.

Verder is het gebouw magistraal verbouwd en heeft een interieur om bij weg te dromen! Met een indrukwekkende lobby, modern ingerichte hotelkamers, een gastronomisch restaurant en een zalig tuinterras is hotel FRANQ de perfecte plek voor interieurliefhebbers om Antwerpen te verkennen.

Hotel FRANQ – Kipdorp 10/12, Antwerpen
www.hotelfranq.com

Pilar

Hotel Pilar is een kleurrijk en eclectisch hotel op ’t Zuid, de kunstwijk van Antwerpen. Het hotel beschikt over 17 kamers, een foodbar, woonshop en terras met zicht op het Museum van Schone Kunsten. Oprichters Sam Peeters en Christophe Ysewyn hebben met Pilar een plek weten te creëren met vele gezichten en invloeden.

Je kan er slapen, werken, ontmoeten, shoppen, eten en ontspannen. En dat in een ontspannen, creatieve en inspirerende omgeving vol kunstwerken en interieurobjecten. Ben jij een liefhebber van de eclectische stijl? Dan is Pilar the place to be!

Hotel Pilar – Leopold de Waelplaats 34, Antwerpen
www.hotelpilar.be

The Collector’s House

In het historische hart van Antwerpen vind je The Collector’s House, een bijzonder guest house en evenementenlocatie onder één dak. Bezielers Arno en Lana ontvangen je graag in hun charmant ingerichte gastenkamers. Ook kun je er terecht voor steeds wisselende exposities, workshops, brunches of andere get-togethers.

The Collector’s House is gevestigd in een statig herenhuis uit 1870 dat volledig gerenoveerd is, authentieke elementen zijn hierbij gecombineerd met hedendaagse en bohemian invloeden. Dit is echt een plekje om tot rust te komen midden in de drukte van Antwerpen!

The Collector’s House – Wolstraat 16, Antwerpen
thecollectorshouse.be

Foto’s: The Fresh Light

Meer hotels die je gezien moet hebben:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Told You So’s update: 3 x unieke hotels voor interieurliefhebbers in Antwerpen
Sluiten