Deze bloem past bij jou (op basis van je sterrenbeeld)

Benieuwd wat de sterren voorspellen? En wil je nu al weten wat je de rest van het jaar kunt verwachten? De bloemen houden je niet langer in spanning: de Bloomon bloemenhoroscoop vertelt je namelijk precíés wat 2020 voor jou in petto heeft.

Vol trots delen we de Bloomon bloemenhoroscoop. Hierin staat niet alleen welke bloem het beste bij jouw sterrenbeeld past, maar ook wat je kunt verwachten van 2020.

Waterman? Jouw bloem is de Helenium ‘Kanaria’

Het is altijd fijn om een Waterman in je buurt te hebben. De Waterman staat er namelijk om bekend dat ‘ie positief in het leven staat en een echte levensgenieter is. Vandaar de match met Helenium (ook wel zonnekruid genoemd), die vrolijke lichtgele bloemen heeft en direct je aandacht trekt. En net als deze vrolijke bloemetjes heb jij ook een sterke aantrekkingskracht, waterman. Hou die positieve en realistische kijk op zaken vast, dan zul je dansend 2020 door gaan.

Vissen? Jouw bloem is de Dahlia

De Dahlia is een veelzijdige bloem die niet bang is om z’n echte kleur te laten zien. Net als jij. Vissen staan bekend om hun sympathieke, artistieke, veelzijdige en aantrekkelijk karakter. De Dahlia is daarom jouw bloem, want ze staat voor ‘voor altijd de jouwe’ en is hét symbool voor kracht en overvloed.

Liefdespartners zullen jou omschrijven als de ultieme romanticus, wat je tegelijkertijd ook een beetje overgevoelig maakt. Pluk je dag Vissen, 2020 wordt een vruchtbaar jaar voor jou!

Ram? Dan is jouw bloem de Celosia

De Celosia is een opvallende verschijning en is te herkennen aan een knetter van een kleurenpallet. Rood, groen, paars of roze: de Celosia komt in vele varianten voor. Dat maakt deze bloem de perfecte match met een Ram. Waarom? Deze bloem staat symbool voor stoutmoedigheid en een Ram houdt wel van een beetje uitdaging met spanning. Op een feestje ben jij de gangmaker, dus met jou in het gezelschap is het nooit saai. Je gaat een kleurrijk 2020 tegemoet!

Stier? Jouw bloem: Peony ‘Sarah Bernhardt’

Deze prachtige pioenroos met grote bladeren en een zoete geur is een echte eyecatcher. De bloem staat symbool voor eer, romantiek, liefde, elegantie en welvaart. Net als de pioenroos heeft de stier veel aandacht nodig. Stieren zijn erg gevoelig en kwetsbaar. Misschien is 2019 niet helemaal uit de verf gekomen, maar in 2020 is het tijd om te bloeien. Laat negativiteit achter je en geniet van een nieuw hoofdstuk.

Tweelingen? Ga voor de Heliconia

Is jouw sterrenbeeld Tweelingen? Jij staat bekend als een echte levensgenieter en zit barstensvol energie. Je bent altijd nieuwsgierig naar de wereld om jou heen.

Heliconia wordt ook wel ‘olympische vlam’ genoemd en staat symbool voor eeuwige jeugd. Met haar felgekleurde en stevige bladeren is deze een perfecte match met jouw karaktereigenschappen. Blijf stevig in je schoenen staan Tweelingen, want door je soms tegenstrijdige emoties kun je overprikkeld raken.

Kreeft? De Leucospermumis jouw bloem

Is jouw sterrenbeeld Kreeft? Dan is de Leucospermum jouw bloem! Door haar dunne langwerpige ‘tentakels’ ziet deze bloem er misschien een beetje scherp uit, maar schijn bedriegt – de blaadjes zijn juist heel zacht. Kreeften hebben soms een grote mond, maar een klein hartje.

Liefde en vertrouwen en zorgzaamheid zijn belangrijke topics voor jou in 2020. Met de Leucospermum als symbool voor kracht en enthousiasme aan je zijde komt dat helemaal goed!

Leeuw? Jouw bloem is de Gloriosa

De Gloriosa is een prachtige bloem die opvalt door haar knallende kleuren en opvallende puntige bloembladeren die sieren op een prachtige lange steel. Door haar artistieke en glorieuze verschijning past de bloem goed bij jouw sterke en vurige karakter. Want een Leeuw vindt het niet erg om op te vallen, toch?

De bijnaam van deze bloem is prachtlelie, die symbool staat voor roem en eer. En dat is niet voor niets, want Leeuwen zijn erg trouw, loyaal en zijn een populaire gesprekspartner. Blijf shinen in 2020 Leeuw, maar maar wees niet bang om ook je emotionele en gevoelige kant te laten zien.

Maagd? Jouw bloem: Gladiolus ‘Milka’

IJverig, eerlijk, betrouwbaar en intelligent zijn karaktereigenschappen die horen bij het sterrenbeeld Maagd. Ze hechten veel belang aan hun waardigheid en trots. En dat laatste is ook kenmerkend voor de symboliek van een gladiool, wat in het Latijn ‘zwaard’ betekent.

De bloem staat voor kracht, overwinning en trots. In 2020 zit jouw kracht in het loslaten. Wees niet te kritisch naar jezelf Maagd, want dan haal je meer voldoening uit het leven.

Weegschaal? Ga voor de Anemoon

Net als deze vrolijke bloem ben jij het zonnetje in huis. De Anemoon is te herkennen aan haar grote bloemen met een zwart hart. Dat klinkt misschien somber, maar daar is daar niets van waar. Integendeel! Zorgzaamheid en eerlijkheid staan bij jou hoog in het vaandel. Tja, het is geen verrassing dat de Anemoon een unieke match is voor de Weegschaal. De bloem staat namelijk symbool voor ‘ik wil graag bij je zijn’.

Dat klinkt je vast als muziek in de oren, want je staat bekend als een echte romanticus en een hartenveroveraar. Dat maakt jou voor anderen een zeer aantrekkelijke liefdespartner. Maar pas op Weegschaal, wees voorzichtig met de liefde in 2020. Je bent een charmeur, maar kijk uit dat je geen harten breekt!

Schorpioen? De Chrysant is jouw bloem

De Chrysant staat voor vriendschap, trouw en eerlijkheid, geluk en gezondheid. En dat is precies wat jij belangrijk vindt in vriendschappen en relaties. Volgens de Japanse cultuur brengt een bloemblad van een Chrysant onderin je wijnglas je een gezond en gelukkig leven. Genoeg redenen om nogmaals het glas te heffen dit jaar. Cheers!

Boogschutter, jouw bloem is de Allium

De Allium is een nogal aanwezige bloem. En nee, niet per se om haar uiterlijk, maar vooral om haar geur. Als je een Allium schuin afsnijdt, zul je direct ontdekken dat ze behoort tot de familie van de uien.

En nu zegt dat niets over jouw geur Boogschutter, maar wel om je avontuurlijke drang. Als het gaat om durven, steek jij met kop en schouders overal bovenuit. Net als de vrolijke bolvormige bloem op haar lange steel. De Allium is een dappere doorbloeier die niet snel opgeeft, een eigenschap die jullie gemeen hebben.

Als Steenbok ga je voor de Alstroemeria

Alstroemeria is een vurige vriendschapsbloem. Van oppervlakkige en vluchtige contacten word jij niet gelukkig. Jij investeert in stabiele en langdurige vriendschappen en staat altijd klaar als je vrienden naar je toe komen voor je wijze raad. Daarom is de Alstroemeria jouw perfecte match.

Wist je dat alle blaadjes hun eigen betekenis hebben? Humor, geduld, medeleven, begrip, daadkracht en respect. Allemaal facetten die jouw vriendschappen zo bijzonder maken. Pas op dat je niet altijd verwacht wat jij de ander geeft, want dan kun je teleurgesteld raken.

Wat staat er nog meer in de sterren?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Deze bloem past bij jou (op basis van je sterrenbeeld)
Sluiten