Jaime Andreas
Jaime Andreas Binnenkijken 16 jun 2020

In dit appartement wordt slim gebruik gemaakt van de ruimte en hoogte

Je bespaart veel kostbare ruimte in je interieur door goed gebruik te maken van wat een huis te bieden heeft. Zo houdt je je interieur namelijk rustig en opgeruimd. Dit Scandinavische appartement heeft een prachtig hoog plafond en een rustige ruimte. Dit wordt geaccentueerd door het slimme gebruik van hoogte en ruimte.

Het is prettig om te wonen in een huis waar je tot rust komt en zonder zorgen kunt koken.

keuken
Bron: Bolaget
keuken huurhuis
Bron: Bolaget

Slim gebruik van een hoog plafond

Wat heerlijk, zo’n hoog plafond. In de keuken, en tevens eetkamer, is er een passende combinatie van witte tinten en hout. De witte tegels aan de muur zorgen voor een fijne dynamiek in de ruimte. Dit wordt nog eens aangevuld door de hoge bolle lampen, planken en kastjes aan de muur.

Heel leuk: de kleine houten plankjes aan de muur waar keukenaccessoires en planten op staan. De planken zorgen voor een speels effect in de keuken.

binnenkijken woonkamer
Bron: Bolaget
woonkamer
Bron: Bolaget

De woonkamer is een heerlijk lichte ruimte. De grote ramen en de deur naar het balkon laten veel licht door. Er staan alleen essentiële meubels in dit interieur die worden gecomplimenteerd door gebruiksvoorwerpen en mooie decoratie.

Aan muur hangen verschillende prints en kunstwerken. Dit zorgt ervoor dat het appartement persoonlijk en levendig aanvoelt. Zonder de kunst en de planken met boeken aan de muur had dit huis er wellicht wat kil uitgezien, maar nu is het juist gezellig en opgeruimd.

mooi plafond
Bron: Bolaget

De witte ronde lamp trekt de aandacht naar het prachtige plafond. Wat ons betreft had de lamp nog wel wat opvallender mogen zijn om echt de nadruk te leggen op de aparte contouren van het plafond. Zonde om daar niet meer gebruik van te maken.

Meer over je huis slim inrichten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
In dit appartement wordt slim gebruik gemaakt van de ruimte en hoogte
Sluiten