Mathilda Verwoerdt
Mathilda Verwoerdt Wooninspiratie 3 okt 2018

Yay! Homestock heeft er een winkel bij en wel in deze leuke stad

Mooie behangprintjes, prachtige meubels en toffe accessoires: je vindt het allemaal bij Homestock. En gelukkig is er nu nóg een winkel geopend. Waar? In Utrecht! Wij waren erbij en vertellen je wat je ervan kunt verwachten.

Homestock Utrecht

Donderdag 27 september is Homestock in Utrecht geopend. En wij als grote interieur liefhebbers, moesten daar natuurlijk wel meteen even een kijkje nemen. We kwamen ogen tekort, want wat hebben ze er mooie spullen in de collectie.

Daarnaast is het interieur van de winkel zelf ook om door een ringetje te halen. En dat levert heel mooie plaatjes op. Dus genoeg erover gekletst nu. Tijd om even lekker te genieten van de beelden en oordeel zelf!

Homestock Utrecht

Verrassende kleurencombinaties

Dit stukje trok meteen onze aandacht. De kleurencombinatie paars en groen vonden we erg verrassend en zagen we vaker terugkomen in de winkel. En terecht, want het staat toch best wel heel goed bij elkaar.

We zijn ook helemaal verliefd op het behang met bladeren print. Het staat speels en rustig tegelijkertijd. Zeker met mooie accessoires, zoals de gouden bladeren op de muur, maak je het helemaal af.

Homestock Utrecht

Ook op dit leuke hoekje werden we verliefd. Twee verschillende prints op de muur klinkt gewaagd, maar staat dus wel heel tof. Zeker met zo’n mooie, oudroze velvet stoel die wij graag nú in ons eigen interieur willen hebben.

Homestock Utrecht

En hoe leuk zijn deze aapjes met bananen?! We like it.

Homestock Utrecht
Homestock Utrecht

Behang met printjes

Het moge nu wel duidelijk zijn: we zien echt ontzettend veel printjes op de muur. En we kunnen niet kiezen welke we het leukste vinden. Dit behang wordt gecombineerd met goud en roze. We snappen het als dit misschien een tikkie té kitscherig is voor in je eigen interieur, maar het ziet er wel lekker vrolijk uit.

Homestock Utrecht
Homestock Utrecht

Mooie accessoires

Homestock staat vol met mooie accessoires. Leuke spiegeltjes, prachtige bloempotten, mooie kussens en toffe printjes. Het leukste is dat er heel erg gespeeld wordt met vormen, zoals deze vaas en de zeshoek die we vaak terug zien komen.

Homestock Utrecht
Homestock Utrecht

Ook deze lampen zijn echte eyecatchers. Zeker voor een groene achtergrond – en ja, planten behang telt ook mee – krijg je er heerlijke jungle vibes van. En daar houden we van! De roze velvet bank zorgt voor een super mooi contrast.

Homestock Utrecht

Contrasterende kleuren

Net zoals paars en groen, maken geel en blauw ook een prachtig contrast met elkaar. Die blauwe stoel breekt zo lekker bij het gelige behang.

Homestock Utrecht

En kijk deze gele robot dan! Door de vorm lijkt het wel op een uitvergroot lego poppetje. Het is in ieder geval een heel leuk item als je wel van wat humor in je interieur houdt.

En hoewel die kat een beetje in de schaduw staat, doet ie zeker niet onder aan de robot.

Homestock Utrecht
Homestock Utrecht

Dieren in je interieur

Van fotolijstjes met eendenpoten, tot verschillende katten beeldjes. Je kan het zo gek niet bedenken. We zijn verliefd op deze mooie, grote pauw en het varkentje vinden we ook echt té cute.

Het adres van Homestock in Utrecht

Homestock zit gevestigd aan de altijd gezellige Oudegracht en is daarom heel goed te bereiken als je een dagje in de Domstad gaat vertoeven.

Oudegracht 176
3511 KV Utrecht

Meer leuke items van Homestock?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Yay! Homestock heeft er een winkel bij en wel in deze leuke stad
Sluiten