Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 15 apr 2019

Handig: met deze tool weet je voortaan precies waar je dat ene leuke item koopt

Het is een van de meest frustrerende dingen op gebied van interieur. Je bent bij iemand thuis, of zit in een té leuk restaurant, en ziet daar hét item van je dromen. Of dat nou gaat om een roze velvet stoel of een vaasje waar je al maanden van droomt. Maar ja, waar koop je dit item? En het liefst zo snel mogelijk?

En vaak nog belangrijker, hoeveel kost het item van je dromen eigenlijk? Met deze nieuwe tool van HomeDeco kom je daar ineens heel gemakkelijk achter.

Het enige wat je hoeft te doen, is een foto van het item te uploaden. Dit doe je bijvoorbeeld door direct vanuit de tool de foto te maken, maar het kan ook met terugwerkende kracht. Je kunt namelijk ook foto’s uit je fotobibliotheek of documenten toevoegen, waardoor je er ineens achter kunt komen welk tafeltje je 4 jaar geleden tegenkwam (en instant verliefd op werd).

interieur app

Het kan overigens voorkomen dat niet de exacte match gevonden wordt. Er staan 100.000 producten van ongeveer 70 woonwinkels in de tool, maar dat zijn natuurlijk nog lang niet álle producten. Mocht de website het exacte item niet kunnen vinden, dan worden er items gezocht die heel erg op jouw droomitem lijken qua look and feeling. Je gaat dus nooit echt met lege handen naar huis.

Het makkelijkste is dat je hiervoor niet eens een app hoeft te downloaden. Je gaat gewoon naar de website, en klikt ‘Snap & Shop’ aan. Eerlijk is eerlijk – we zouden willen dat wíj dit bedacht hadden. Wij hebben het al even uitgeprobeerd, en we kunnen zelfs de leukste items uit d foto’s van onze Scandinavische binnenkijkers traceren. We hebben je alvast gewaarschuwd: je portemonnee gaat deze tool níét leuk vinden.

Andere handige apps voor je interieur:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Handig: met deze tool weet je voortaan precies waar je dat ene leuke item koopt
Sluiten