Jaime Andreas
Jaime Andreas Kantoor 10 apr 2020

Inspiratie voor de thuiswerker: dit zijn de mooiste home offices van Pinterest

Voor de thuiswerkers onder ons is het fijn om een eigen plekje in huis te hebben om aan te werken. Of dit nou in een aparte ruimte is of in een hoekje van de woonkamer. Een mooi ingerichte home office is goed voor de productiviteit. Dit zijn een aantal prachtige home offices van Pinterest om je een beetje inspiratie te geven.

Met een aparte plek voor jezelf om aan te werken creëer je meer rust en verhoog je je productiviteit. Zo kun je je na de werkdag letterlijk distantiëren van deze plek. Het is fijn om een plek te hebben die rust uitstraalt en alles heeft wat je nodig hebt om je werk goed te doen.

De mooiste home offices van Pinterest

Thuiswerken kan heerlijk zijn, maar je kunt ook veel onnodige prikkels krijgen van buiten of dingen die nog in je huis moeten gebeuren. Een home office die veel rust uitstraalt kan daar zeker mee helpen. De bovenstaande home office is schattig babyblauw met een aantal lichte houttonen die het blauw perfect complimenteren. De plek heeft een aantal leuke accessoires, maar niet teveel poespas.

Heb je een baan waar je veel ruimte voor nodig hebt vanwege papieren of andere benodigdheden? Deze home office heeft een stylish en groot bureau waar je lekker veel op kwijt kan zonder dat het in de weg ligt. Je kunt zelfs af en toe van plek verwisselen als je dat fijn vindt.

Heb je geen aparte ruimte in je huis voor een home office? Dan is het ook leuk om in je woonkamer een hoekje te creëren om aan het werk te gaan. De bovenstaande home office van Pinterest maakt slim gebruik van planken om dingen op te leggen en bovendien ziet het er goed uit.

Oké, de bureaustoel ziet er niet onwijs comfortabel uit. Maar we zijn wel dol op de combinatie van blauw, goud en donkere houttinten. Deze home office ziet er stoer uit, maar tegelijkertijd heel elegant en sophisticated.

Persoonlijk vinden wij dit ook erg tof! Een bureau dat uitkijkt op de kamer in plaats van op een muur of op een raam. Het is origineel en maakt slim gebruik van de ruimte, want op deze manier kun je tegen de muur meer opbergruimte neerzetten.

Meer inspiratie voor in je (home) office?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Inspiratie voor de thuiswerker: dit zijn de mooiste home offices van Pinterest
Sluiten