Estelle Beukman
Estelle Beukman Kantoor 27 nov 2017

Zo style je je werkplek met een kurkwand

We denken traditioneel gezien aan een verfje of behangetje op de muur, maar wat dacht je van kurk? Een kurkwand is namelijk verrassend multifunctioneel. Tover een saaie wand om tot een leuke prikwand. Op deze manier kun je al je papieren boven je werkplek ophangen. Heel handig toch?

Fan van kurk? We hebben inspiratie genoeg! Kijk hier even.

Independizados

Een mooie houten werkplek gaat goed samen met kurk. Ze hebben één ding gemeen: allebei dezelfde kleur! Door de planken boven het bureau worden de spullen overzichtelijk neergezet. Je raakt tenminste nooit iets kwijt!

Jaysphotoblog

Je kunt ook leuke familiefoto’s op de cork wall prikken. Zo kun je én werken en genieten van je familie. Twee vliegen in één klap dus!

Bintihome

Als je snel afgeleid wordt van je prachtige prikbord is het handig om deze achter je werkplek te plaatsen. Deze wand van kurk wordt natuurlijk helemaal volgehangen met leuke dingen die niks met werk te maken hebben.

Tip: voeg wat kleuraccenten toe en je werkplek ziet er prima uit!

Apartementtherapy

Deze blokvormige muur vinden wij te gek. Dit is namelijk een mooie scheidingswand tussen de leefruimte en je werkplek. Je kunt ongestoord je gang gaan. Daarnaast hoef je maar even naar links te keren en je ziet al je papieren netjes onder elkaar hangen. Heel overzichtelijk zo’n prikbord!

Paulrelf

Een prikbord van kurk boven je bureau lijkt ons de handigste keuze. Je kunt gemakkelijk alles zien en je hoeft niet lang te zoeken. Naast het functionele aspect, is de muur op deze manier ook nog eens een eyecatcher.

Nog steeds geen genoeg van kurk?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo style je je werkplek met een kurkwand
Sluiten