Inspiratieboost: een creatief inspiratiebord in de home office

Inspiratieboost: een creatief inspiratiebord in de home office

Van je home office maak je natuurlijk het liefst een zo fijn mogelijke werkruimte. Soms wil je niet te veel afleiding, maar creativiteit moet zeker niet vergeten worden! Een idee wordt namelijk niet geboren als je alleen maar naar het schermpje van je laptop blijft staren.

Maak ruimte voor creatieve uitspattingen en spontane hersenspinsels door een inspiratiebord te creëren in je home office. Wij hebben vast wat mooie voorbeelden voor je op een rij gezet. Enjoy!

Hans Mossel
Petra Bindel

Het voordeel van zo’n inspiratiebord is dat je chaotische ideeën die je spontaan opdoet even ergens kunt ‘parkeren’ voor later. En dan dus niet op een post-it die je vervolgens meteen kwijt raakt tussen de grote stapels papieren op je bureau, maar op de muur in een moodboard-achtige sfeer.

Alexander van Berge
Lisa Cohen

Je kunt een inspiratiebord zelf maken door gewoon losse papieren op de muur te plakken, maar je kunt het ook kaderen in bijvoorbeeld een cork frame of een rooster. Of nog leuker (én origineler): maak je eigen inspiratiebord van een visnet! Bekijk hier de de DIY.

Kate Young Design
Elske Leenstra

Kun jij niet wachten om je eigen inspiratiebord in de home office op te hangen? Wij hebben vier toffe varianten gevonden in deze budget finds. Shopze!