Inspiratieboost: een fijne home office in de slaapkamer

Inspiratieboost: een fijne home office in de slaapkamer

Een home office in huis kan heel fijn zijn. Maar bijvoorbeeld de woonkamer is niet altijd de fijnste plek om te werken. Je wordt hier vaak afgeleid door de kinderen, huisdieren of dingen die ‘ineens’ opgeruimd moeten worden. Een goede oplossing? Een home office in de slaapkamer!

In de slaapkamer kun je je heerlijk terugtrekken en heb je alle rust om je werk af te maken. Bekijk ook eens deze vijf tips voor thuiswerkers die gegarandeerd je productiviteit verhogen.

Met een home office in de slaapkamer wordt het misschien een beetje passen en meten. Wanneer je een lange maar smalle kamer hebt kan het een goed idee zijn om het bureau naast je bed te plaatsen. Zo kan het ‘s nachts ook meteen dienen als nachtkastje!

Bron: By Tezza

Bron: Kronfoto

Heb jij genoeg ruimte in de slaapkamer? Zet je bureau dan bij het raam. Een goede dosis daglicht zorgt namelijk voor meer productiviteit. En natuurlijk is het ook fijn om af en toe even uit het raam naar buiten te staren.

Bron: IKEA

Bron: Alvhem

Bron: Dwell

Omdat iedere slaapkamer anders is moet je goed kijken wat voor jouw kamer het beste werkt. Staat het bureau mooier wanneer ‘ie tegen de muur aan geplaatst is? Dan is dat natuurlijk ook een perfecte oplossing!

Bron: 55Kvadrat

Ben jij verliefd geworden op bovenstaande slaapkamer mét home office? Wij laten je precies zien hoe je de look kunt creëren in deze shop the look.