Wauw! In deze home office zouden we ook maar al te graag willen werken

Dat je voor een home office helemaal geen gekke dingen hoeft te bedenken, dat blijkt wel uit dit appartement. Een simpele home office met stijlvolle woonaccessoires kan nét zo leuk zijn als een volledig uitgedoste kamer.

En scroll vooral nog even door, want de bewoners van het appartement hebben wel een hele leuke manier gevonden om hun kleine slaapkamer te stylen!

home office met droogbloemen
Bron: Bolaget
home office met pampas pluimen
Bron: Bolaget

Zó style je een home office

Het lijkt wel alsof dit bureau zelf gemaakt is. Een mdf-plaat en een houten onderstel dat als poten kan functioneren, en je bent klaar. Doordat de mdf-plank niet afgewerkt of geschilderd is, geef je je home office een industriële look. Een aanrader als je wel van een robuuste look houdt!

Juist door dit bureau te combineren met zachte woonaccessoires, zoals de pampas pluimen en het zachte kleedje van nep-bont, wordt de uitstraling van deze hoek niet te hard.

Home office kleurtrends van 2020

We hadden misschien wel voor een andere kleur muur gekozen (een van deze kleurtrends voor je home office, om maar een voorbeeld te noemen), maar dat is een kwestie van persoonlijke smaak.

woonkamer met behang
Bron: Bolaget

Over de woonkamer zelf zijn we ook meer dan te spreken. Allereerst viel onze blik op het glimmende behang, wat zowel hartstikke stijlvol staat als dat het de woonkamer een speelse look geeft. We kunnen ons goed voorstellen dat deze muur nóg mooier is wanneer het zonlicht er op schijnt.

kleine slaapkamer
Bron: Bolaget

Maak een bedstee van je kleine slaapkamer

Heb je een kleine slaapkamer? Het kan heel goed werken om de hele slaapkamer te vullen met een bed. Geen gehannes meer met te kleine nachtkastjes of een smal bed. Ga voor een groot bed, en vul er de hele slaapkamer mee. Je krijgt er je eigen mini-bedstee van, en dat vinden we er onwijs leuk uitzien.

Een eigen bedstee maken van je slaapkamer is romantisch, gezellig en biedt veel leuke mogelijkheden om de slaapkamer te stylen. Het enige nadeel? We denken dat je bed opmaken nog wel eens heel lastig kan worden…

Ook mooie huizen om te bekijken:

Reageer op artikel:
Wauw! In deze home office zouden we ook maar al te graag willen werken
Sluiten