Tover je woonkamer dit weekend om tot tijdelijke home cinema

Als je in weekenden veel thuis zit, moet je nieuwe manieren bedenken om jezelf te entertainen. De meeste mensen kijken genoeg films en series, maar het wordt nog leuker wanneer je je interieur omtovert tot een ware home cinema om zo ultiem te genieten van de film. Je bent creatief bezig met je interieur en achteraf kun je lekker film kijken.

Dus maak een bak popcorn en kies alvast je favoriete films en series uit. Dit zijn bijvoorbeeld een aantal toffe interieur-gerelateerde series om te kijken op Netflix.

Je woonkamer als home cinema

Ultiem comfort

In je persoonlijke home cinema wil je natuurlijk optimaal kunnen relaxen, dus zorg voor ultiem comfort. Maak een geheel nieuwe zitplek voor je televisie met behulp van je matras, lakens, comfy kussens en zachte dekens. Of geef de bank een upgrade met lekker veel kussens en plaids om onder weg te kruipen tijdens spannende scènes.

Je kunt ook zorgen voor lekkere zitzakken of poefen om op te zitten zodat je helemaal weg kunt zakken in je stoel. Daarnaast is het fijn om ook een tafeltje of een tray te hebben om lekker eten en drankjes op te zetten.

Sfeerverlichting

Bepaal de sfeer met verlichting dat niet al te fel is, maar wel zorgt voor een gezellige vibe. Felle verlichting maakt het beeld van je televisie niet beter, maar mooie sfeerverlichting kan geen kwaad. Denk hierbij aan mooie kaarsen die ook nog eens lekker ruiken. Of wat dacht je van een gave retro lavalamp of een zoutlamp om ook voor een beetje kleur te zorgen?

Het beste geluid en beeld

Natuurlijk kunnen ook wat technische snufjes geen kwaad om ultiem van je favoriete films en series te genieten. Mooi geluid en mooi beeld is vaak wat een film extra bijzonder maakt. Een beamer met een groot scherm zorgt ervoor dat je de films groter kan bekijken, als in de bioscoop. Maar ook surround sound zorgt ervoor dat je beter in de film kunt duiken.

Meer weten over het inrichten van je woonkamer?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Tover je woonkamer dit weekend om tot tijdelijke home cinema
Sluiten