Renée Leeuw
Renée Leeuw Design 2 apr 2015

Hoeveel geld heb jij over voor een nachtje in een rioolbuis?

In eerste instantie zul je misschien niet zo snel geld neerleggen voor een overnachting in het riool. Gelukkig is dat ook niet wat je te wachten staat als je een verblijf boekt in het Dasparkhotel. Dat neemt niet weg dat de kamers verre van doorsnee zijn. Je kunt hier namelijk overnachten in een rioolbuis, die nooit het riool heeft gezien!

Zoals bij vrijwel alles wat we maken, blijft er weleens wat over. Zo blijven er bij het maken van meubels weleens restjes leer over en bij het bouwen van riolen heb je dus af en toe te maken met een overgebleven rioolbuis.

1553860437_11b0ad32f3_z
dph5

“Wie betaalt, bepaalt”
Omdat de creatie van de unieke hotelkamers eigenlijk redelijk goedkoop was, hanteert het Dasparkhotel een vriendelijke betaal policy. Gasten mogen namelijk zelf bepalen hoeveel ze betalen.

1553867057_1aeb32123d_z

Safety first
De betonnen behuizing is uiteraard niet te breken en de hotelkamers zijn dan ook zeer veilig èn ook nog eens eco-vriendelijk. Je moet alleen niet claustrofobisch zijn, want erg ruim is zo’n rioolbuis niet. Het is dan ook vooral de bedoeling dat je lekker naar buiten gaat en niet al teveel tijd doorbrengt in je kamer.

5660811862_ee9423834b_b

Wil je zelf ervaren hoe het is om een nachtje in een rioolbuis door te brengen? Het Dasparkhotel heeft vestigingen in Duitsland en Oostenrijk en wij zijn natuurlijk wel benieuwd hoeveel geld jij hier voor over hebt..

curbed.com

Reageer op artikel:
Hoeveel geld heb jij over voor een nachtje in een rioolbuis?
Sluiten