Een hoekbank: dé oplossing voor een kleine woonkamer

Je hebt een fijne eigen plek gevonden waar je al je persoonlijke interieur inspiratie in kwijt kunt, maar is er één kleine kanttekening… Je paleisje (en dan voornamelijk je woonkamer) blijkt toch niet zo groot als je dacht. Hoe los je dit op? Er zijn verschillende manieren om een kleine ruimte groter te laten lijken, maar in de woonkamer is de ideale oplossing toch wel een hoekbank!

Want een bank is toch voor de meeste mensen het belangrijkste onderdeel van de woonkamer. En het zou zonde zijn als je daar maar met moeite met z’n tweeën op zou kunnen zitten, toch? Of nog belangrijker: je wil natuurlijk wel gewoon lekker uitgebreid onderuit kunnen liggen met een goede serie en een flinke kop thee…

Daarom hebben wij de mooiste woonkamers met hoekbank voor je op een rijtje gezet. Enjoy!

hoekbank
Air BnB
Delikatissen dk

Pas wel op als je een favoriete plek hebt op je bank! Dit zorgt er vaak voor dat je bank een tikkeltje kan inzakken op bepaalde delen. Gelukkig is hier een handig trucje voor: Roomed to the rescue!

Mainstreet Stockholm
hoekbank
Vogue
hoekbank
Pine Design
Mainstreet Stockholm

Meer inspiratie?

Je bank is een belangrijk onderdeel van je zithoek. Oftewel; nooit genoeg inspiratie! Lees hier hoe je het beste kussens kunt combineren om je bank op te fleuren!

Reageer op artikel:
Een hoekbank: dé oplossing voor een kleine woonkamer
Sluiten