Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 7 jan 2020

WAUW! Dit zijn de eerste beelden van de H&M lente collectie 2020

We hebben altijd al een zwak voor de H&M Home gehad. In hun collecties vinden we namelijk altijd stijlvolle, betaalbare producten die we het liefst vandaag nog in ons huis zouden neerzetten. En we kunnen alvast verklappen: de H&M Home lente 2020 collectie is weer om verliefd op de worden.

Van keramieken kandelaars tot een kussenhoes en van rotan manden tot een houten eettafel. Wij werden helemaal blij toen we deze foto’s van de H&M Home collectie zagen, en we kunnen niet wachten om ze met je te delen.

Dit kan je verwachten van de H&M Home lente 2020 collectie

H&M home lente 2020
Bron: H&M Home

1. Aardse tinten

De nieuwe H&M Home lente collectie 2020 is gebaseerd op drie verschillende trends. De eerste trend: aardse tinten. Denk aan een palet van bruin, gebroken wit en beige om meer warmte toe te voegen aan elke ruimte.

H&M home lente 2020
Bron: H&M Home

2. Cirkels

Omdat cirkels en geboren lijnen op dit moment helemaal in zijn, zien we deze ook terug in de H&M Home lente collectie 2020. Daarom wordt aangeraden om te investeren in ronde vormen. Denk aan sculpturen, dienbladen, spiegels of zelfs een ronde tafel.

H&M home lente 2020
Bron: H&M Home

3. Natuurlijke elementen

Mocht het je nog niet opgevallen zijn bij de vorige foto’s: ook de natuur speelt een grote rol in deze nieuwe H&M Home collectie. Denk aan natuurlijke materialen als hout, steen en linnen. Deze materialen en natuurlijke kleuren zorgen er meteen voor dat de collectie rust en welzijn uitstraalt.

Hier scoor je de nieuwe H&M Home collectie

Veel van de items zijn op dit moment al op de website van H&M te koop, maar op sommige items moeten we nog wel even wachten. Als je benieuwd bent of jouw favoriete interieuritems al te koop zijn, check dan vooral de webshop even.

Of loop even langs in de winkels met een Home afdeling om de collectie in het echt te bekijken, da’s misschien wel nóg leuker.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
WAUW! Dit zijn de eerste beelden van de H&M lente collectie 2020
Sluiten