Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 9 feb 2021

Heerlijk: dit zijn de eerste beelden van de H&M home lentecollectie van 2021

Ons oog is gevallen op een nieuwe collectie van H&M Home. Sinds 4 februari ligt de lentecollectie 2021 in de winkels, en we zijn verrast door de botanische en Franse uitstraling van de collectie.

Terugkijkend naar de interieurtrends 2021, dan past deze collectie precies in het straatje. Natuurlijke materialen, rustige kleuren en perfect passend bij Flexa’s kleur van het jaar 2021.

Bekijk hier de H&M Home lente 2021-collectie

We beginnen deze lentecollectie go through met de slaapkamer, waar we verrast werden met veel groen. Alle potten die op de foto hierboven ste zien zijn, dus zowel de terracotta pot als de rieten mand, staan ook op de H&M-website.

Op het bed ligt dit dekbedovertrek met een gestreept patroon. En spoiler: dit streepje ga je nog veel vaker terugzien in de collectie.

Naar welke ruimte wil je als je met slaperige ogen uit bed rolt? Precies: dan wil je naar de keuken om relaxed te genieten van een groots ontbijt. Ook die ruimte komt bij de H&M lentecollectie van 2021 groots aan bod.

We zijn vanaf het eerste moment al fan van dit donkerblauwe tafelkleed met ruitjesmotief. Het geeft de eettafel iets casuals, iets vakantie-achtigs. Maar check ook zéker dat kleed op de vloer even, want die hebben we ook gespot op een andere foto.

Voor in je online winkelmandje

Nu ben je natuurlijk benieuwd waar je de items op de foto hierboven kunt vinden. Komt ie. We hebben dit specifieke vloerkleed hier gespot op de website, en ook deze lijkt erop.

We hebben ook nog dĂ­t prachtige Kelim tapijt gevonden, dat direct op de wish list mag. Wij houden de website in elk geval goed in de gaten de komende tijd.

Alles wat je wilt weten over een wollen vloerkleed (lekker warm aan de voetjes!)

Zodra de kou het land uit is (al denken we jammer genoeg dat dat nog wel even duurt), dan wordt het langzamerhand weer tijd om kamerplanten te stekken. Kamerplanten ontwaken uit hun winterslaap en gaan in de groeistand. En dat is precies het moment dat deze tiny vases van H&M van pas gaan komen.

Met deze kleine vaasjes kan je op een stijlvolle manier je kamerplanten stekken.

Grow baby, grow! Alles wat je wilt weten over kamerplanten stekken

Meer van deze collectie vind je op de H&M-website. Daar vind je ook meteen de shoppingpagina van alle toffe items die je hierboven op de foto’s hebt zien staan.

6 budgetmanieren om jouw interieur een totaal andere look te geven

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Heerlijk: dit zijn de eerste beelden van de H&M home lentecollectie van 2021
Sluiten