Judith Tielemans
Judith Tielemans Shopping 4 jan 2022

High tech gadgets die het leven van jou én je huisdier leuker maken

Laten we eerlijk zijn: huisdieren verwennen is een van de leukere dingen uit het leven. Wie een hond of een kat in huis heeft rondrennen, weet hoe fijn het is om je dier gelukkig te zien. Ook als jij even geen tijd hebt, of een nachtje weg bent van huis, is het belangrijk om je haarbal tevreden te houden. Deze high tech gadgets helpen je een handje daarbij.

Met deze gadgets maak je het leven van jou én je huisdier makkelijker. En in sommige gevallen leuker.

1. Slimme kattenbak

kattenbak, slimme kattenbak,
Bron: Amazon Amazon

Vieze geurtjes zijn verleden tijd met deze slimme kattenbak van Amazon voor 343,80. Dit elektronische toilet voor je furry vriend heeft een ingebouwde geursensor, die automatisch schone lucht naar binnen spuit. Zo ontstaat er automatisch een gezonde en schone leefruimte voor je kat.

Je zult wel nog zelf poepjes moeten scheppen en het grind vervangen. Geen zin in? Dan zijn er tegenwoordig zelfs apparaten op de markt, die de klonten automatisch detecteren en verwijderen. Daar betaal je wel voor: vanaf 500 euro kun je zo’n kattenbak online shoppen.

2. Laser speelgoed

Laser speelgoed kat
Bron: Bol.com Bol.com

Even met je kat spelen is leuk, maar na een tijdje is de pret voorbij. Dankzij dit elektrische laserspeeltje heeft je kat urenlang speelplezier! Ook de schattige veren op het apparaat is een interessante toevoeging voor katten. Deze gadget is ook lekker budget vriendelijk: voor 35,90 bestel je ‘m via Bol.com!

3. De gadget der gadgets: een spy camera

gadgets camera nest huisdier
Bron: bol.com Bol.com

Ben jij ook zo benieuwd wat je huisdier voor fratsen uithaalt als je niet thuis bent? Installeer deze kleine camera in je huis en kijk waar je ook bent mee in je huis (voor €127,99).

Ook handig: als het apparaat een bijzondere beweging detecteert, stuurt het een melding naar je mobiel. Door de ingebouwde microfoon kun je zelfs praten met je huisdier. En dankzij de infrarood functie kun je ook ‘s nachts naar je hond of kat loeren. Al vinden we dat wel een beetje creepy klinken.

4. Automatische voederbak

automatische voederbak
Bron: Amazon.nl Amazon

Ben je een nachtje weg? Geen probleem! Met deze automatische voerbak krijgt je hond of kat toch eten. Het apparaatje kan tot vier maaltijden per dag geven, afhankelijk van wat je zelf instelt. De gewenste portiegrootte is zelf in te stellen zodat jouw huisdier precies genoeg eten krijgt. Top als je viervoeter op dieet moet. Voor €69,99 is deze Navaris voerbak te koop bij Amazon.

5. Drinkfontijn

drinkfontijn
Bron: Medpets Medpets

Zet je net een vers glas water op tafel, komt je kat eruit drinken. Of wil je even lekker douchen, springt je kat erin en maakt ‘ie er een bende van, zodat ‘ie kan drinken. Het zijn gekke taferelen, maar katten zijn nou eenmaal kieskeurig en drinken soms moeilijk uit een bakje. Deze drinkfontijn is dé oplossing voor de verwende kat. Het apparaat is muisstil, bevat een waterfilter en is leuk voor in huis.

Van A tot Z een nieuw huis: dit zijn alle bijkomende kosten van een koophuis

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
High tech gadgets die het leven van jou én je huisdier leuker maken
Sluiten