Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Badkamer 30 okt 2019

Na het zien van deze 7 voorbeelden wil jij ook hexagon tegels in de badkamer

Als we op de Roomed redactie érgens fan van zijn, dan zijn het wel hexagon tegels. Hexagon tegels werden een tijdje als dé trend gezien, maar toch is die trend nog niet volledig doorgebroken. Zonde, vinden we. We laten graag zien waarom jij wél voor deze trend in de badkamer moet gaan.

Hoewel de hexagon tegel in elke ruimte prachtig staat (in de keuken bijvoorbeeld!), ligt onze voorkeur bij de badkamer. Waarom? De hexagon tegel maakt een badkamer in één klap chique. De tegel zorgt voor een luxe uitstraling. Alsof je je even in je eigen spa waant, zeg maar.

En omdat er zo veel verschillende soorten en kleuren zijn, nemen we graag onze favorieten even met je door.

Hexagon tegels in de badkamer? Doen!

1. Klassiek witte hexagon tegels

Met deze tegel is de trend ooit begonnen. Een klassiek witte hexagon tegel met een lichtgrijze voeg. Romantisch, modern, en met de juiste accessoires ook ontzettend stijlvol te noemen.

2. Donker met een witte voeg

Kies je liever voor meer drama in de badkamer? Kijk dan eens naar donkere tegels, en maak deze af met een witte voeg. Door het contrast tussen donker en licht spatten die voegen echt van de muur af.

3. Marmeren hexagon tegels

Geen enkele van deze marmeren tegels zijn hetzelfde. Sommige zijn iets lichter, anderen iets donkerder. Het resultaat is een stijlvolle, maar speelse wand in de badkamer waar iedereen jaloers op zal zijn. Mark our words.

4. Hexagon tegels op de vloer

Wie zegt dat je een hexagon tegel alleen op de muur kunt plakken? Nee hoor, een vloer met een tof patroontje vinden we misschien nog wel leuker. En al helemaal als ‘ie zo mooi overloopt in het bad zoals op de onderstaande foto. Goals!

5. Groen en shiny

Deze groene hexagon tegels doen ons een beetje denken aan de marmeren tegels hierboven, maar dan in een kek kleurtje. Deze groenblauwe kleur is fantastisch voor een botanische badkamer vol planten.

6. Pretty in pink

Écht over de top gaan? Deze roze tegels hebben ons hart gestolen. We durven te wedden dat je elke ochtend met een big smile je tanden staat te poetsen als je omringd bent door al dat roze.

Meer tips voor de badkamer?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Na het zien van deze 7 voorbeelden wil jij ook hexagon tegels in de badkamer
Sluiten