Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Finds 9 mrt 2018

Upgrade je kamer met deze ontzettend stijlvolle hexagonkast

Bij Roomed struinen we de hele dag het internet af om de leukste items voor in huis te scoren. En soms komen we pareltjes tegen die we maar al te graag met jullie willen delen. Zo ook deze super stylish hexagonkast die wij maar al te graag in onze woonkamer willen zien staan. Of op het Roomed hoofdkantoor…

De hexagon zien we steeds vaker terug in verschillende interieurs. Niet zo gek, aangezien de zeshoek een ontzettend coole, stylish uitstraling heeft. Dat moet ook Luka Stepan, meubeldesigner bij MADE.com gedacht hebben. Hij ontwierp namelijk deze Polygon Shelving Unit. Oftewel: de kast waar wij verliefd op zijn geworden.

Chris Giles

Een hexagon, oftewel zeshoek, is zowel in een woonkamer als een home office een groot succes. Deze kast zou dan ook zowel in de woonkamer als in een studeer- of werkkamer niet misstaan. Je waant je in een heuse bijenkorf met deze bijzondere kast. Het is een echte eyecatcher die je met verschillende stijlen goed kunt combineren. Extra leuk: vul de kast met zwarte en gele details. Oh houd het juist simpel en clean met alleen witte items, zoals op de foto hierboven.

Waar te koop?

De kast is van MADE.com en is te koop op hun website, en in de verschillende MADE.com showrooms door heel Europa. In Nederland is er een showroom in Amsterdam te vinden. Hij is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: wit, walnoot, grijs en essenhout met een witte gloed. Vanaf € 379 euro haal je de kast al bij je in huis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Upgrade je kamer met deze ontzettend stijlvolle hexagonkast
Sluiten