Zowel speels als zakelijk: hexagon in de home office

Bij Roomed zijn we helemaal fan van de hexagon tegel! Deze hoekige geometrische vorm kun je op allerlei verschillende manieren verwerken in je interieur. En dit geldt ook voor je thuiswerkplek. Zowel praktisch als stylish en zowel speels als zakelijk: hexagon in de home office is altijd een goede keuze.

Wij zochten de mooiste inspiratiebeelden voor je bij elkaar. Scroll snel naar beneden en laat je inspireren!

Deze vakken aan de muur in hexagon vorm zijn perfect voor boven je bureau. Berg er rommel in op, leg er schriften of boeken in of zet er een leuke tiny plant in voor wat extra sfeer.

Er zijn genoeg leuke pennenhouders te vinden in de vorm van een hexagon tegel. Kijk bijvoorbeeld eens bij Søstrene Grene! En deze stijlvolle gouden variant van hierboven vind je bij Ferm Living.

Hexagon in de home office kun je niet alleen door middel van losse figuren op de muur of op je bureau toevoegen aan je interieur, maar ook door middel van meubels! Neem een voorbeeld aan deze prachtige wandkast met hexagonachtige vormen die al een tijdje op de wishlist van Roomed’s Maartje staat. Je koopt hem bij Made!

Houd jij wel van bijzondere vormen in je interieur maar heb je de hexagon wel een beetje gezien? Ga voor de mermaid tegel!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Zowel speels als zakelijk: hexagon in de home office
Sluiten