Het vintage bloemenbehang steelt de show in deze studio

In dit artikel verzamelden we al een aantal te gekke interieurs met bloemenbehang en ook deze fijne studio in Stockholm is hét bewijs dat behang met een vintage feeling een ruimte echt een bijzondere look geeft. De studio is lekker compact, maar heeft door de witte muren (met ouderwetse schrootjes) en vloer toch een lichte, ruimtelijke uitstraling. Om al dat wit te breken is de langste muur van het appartement bedekt met een heerlijk vintage bloemenbehang.

En wij vinden dat dus alles behalve ouderwets. Kijk je even mee?

Ooh lala, de binnenkomst van de studio is al helemaal goed. De hal is klein en smal, maar door de muren en de vloer helemaal wit te schilderen lijkt de ruimte toch eens stuk ruimer. De zwarte accessoires zorgen voor een fijn contrast en geven meteen ook een stoere look.

Het bed staat weliswaar in de woonkamer, maar door het mooi op te maken is het toch een fijn element in de ruimte. Het azuurblauwe kastje past perfect bij de vintage feeling en steekt goed af bij het zeegroene behang.

Vind je de look van de zithoek ook zo geslaagd? Wij zijn fan! En daarom maakten we een fijne shop the look, zodat je precies weet welke accessoires en meubels je moet shoppen om deze zithoek te creëren. Bekijk ‘m hier!

Ondanks de beperkte ruimte, is er zelfs nog plaats voor een fijne home office. Wanneer je het bureau van de kant schuift, kun je het zelfs gebruiken als eettafel. Bekijk voor meer inspiratie dit artikel waarin we je tips geven om een home office in een klein hoekje te creëren en dit artikel voor meer tips zodat de eettafel tóch in jouw kleine huisje past. Combineer deze tips en het zal vast en zeker lukken!

Ben je, net als wij, ook fan van de vintage vibes die het bloemenbehang met zich meebrengt? Bekijk dan zeker ook even deze te leuke binnenkijker: een Scandinavisch appartement vol fijne vintage vondsten!

objekt.historiskahem.se

Reageer op artikel:
Het vintage bloemenbehang steelt de show in deze studio
Sluiten