Het prachtige appartement van Ashley Olsen in Manhattan

Eerder lieten we je al het huis van Reinout Oerlemans in Hollywood zien en ook nu gluren we binnen bij een celeb. Ons zusje NSMBL wees ons namelijk op het appartement van Ashley Olson in Manhattan. De Olson twins kennen we natuurlijk vooral van hun stijlvolle outfits, maar Ashley’s huis op 37 East 12th Street in New York, is al net zo goed gestyled.

Ashley kocht het appartement voor een luttele 6 miljoen euro, maar daar krijg je dan ook wel wat voor. Het appartement heeft een oppervlakte van 279m² en beslaat de gehele verdieping met uitzicht op zowel het noorden als het zuiden van het hippe Greenwich Village. Het gebouw stamt uit 1898 en diende als galerie voordat het werd opgedeeld in luxe appartementen. Het appartement van Ashley Olson heeft een privé-lift, twee slaapkamers, een open haard en prachtig uitzicht. Verder zit in het complex ook nog een fitnessruimte.

appartement in manhatten
appartement in manhatten

Plafondhoge, glazen muren met stalen frames scheiden de verschillende ruimtes. Hierdoor oogt het appartement nog steeds ruim en krijgt het een industriële look. De visgraat vloer en pilaren zorgen met hun klassieke look weer voor een mooi contrast.

appartement in manhatten

In de keuken komt het stoere industriële terug in de barkrukken van bruin leer. Door verschillende natuurlijke materialen te gebruiken, zoals hier met het marmeren keukenblad en de houten keukenkasten, wordt het oog niet naar één richting getrokken. Hierdoor creëer je gelijk een rustgevende sfeer.

appartement in manhatten
appartement in manhatten

Een van de pareltjes in het appartement van Ashley Olson: de marmeren badkamer! Hier is het marmer gecombineerd met kleine tegeltjes en metallic, wat zorgt voor een chique look. Bekijk ook even dit artikel om te zien hoe je marmer nog meer kunt combineren in de badkamer.

appartement in manhatten

De slaapkamer heeft een totaal andere look dan de rest van het appartement. Door het bureau en het grote tapijt, dat bijna de hele vloer bedekt, lijkt het net alsof je in een hotelkamer bent. Het rode van het schilderij en het kleed op de bank geeft de kamer een vrolijke touch. Zo shop je de hotellook voor bij jou thuis!

ashley eetkamer
appartement in manhatten
appartement in manhatten

www.wsj.com

Reageer op artikel:
Het prachtige appartement van Ashley Olsen in Manhattan
Sluiten