Het Porsche hoofdkantoor is de droom werkplek van iedere autofan

Porsche fans, opgelet! Onze collega’s van Manners wezen ons op het nieuwe Porsche hoofdkantoor in Atlanta, wat misschien wel de droom van iedere man en in elk geval van iedere racefanaat is. De vestiging is namelijk veel meer dan een kantoor. Zo is er een museum met echte klassiekers, een enorm race circuit en een waar Experience Center.

Dat alles mag uiteraard nogal wat kosten. €90 miljoen om precies te zijn en het is dan ook de eerste keer dat Porsche zo’n gigantisch bedrag uitgeeft buiten de Duitse grenzen.

Van buiten naar binnen
Van buiten doet het kantoor ons een beetje denken aan het design van EYE Amsterdam, maar vanbinnen lijkt het daar in de verste verte nog niet op. Het interieur is strak, industrieel en een tikje sporty.

Wat kun je zoal doen
In de designstudio van het Porsche hoofdkantoor kun je zelf je ideale Porsche car samenstellen, in het museum vind je bijzondere Porsches en echte klassiekers, in het café kun je een hapje eten met uitzicht op het circuit en over dat circuit gesproken.. daar kun je dus 2,5 kilometer lang racen. Maar voordat je het circuit op gaat kun je in het Porsche Experience Center in een rijsimulator stappen en testen of je wel ready for the race bent!

Maar er is meer..
En alsof dat nog niet genoeg is, vind je naast het Porsche hoofdkantoor race circuit ook nog een off-road terrein. Hoe cool! Tripje naar Atlanta, anyone?

Wat trouwens ook wel gaaf is..
Airbnb bood racefanaten een overnachting op het F1 circuit

www.manners.nl

Reageer op artikel:
Het Porsche hoofdkantoor is de droom werkplek van iedere autofan
Sluiten