Het luxueuze hotelgevoel in een flat

Zit jij weleens in een hotel, wensend dat je dat luxueuze gevoel mee naar huis kon nemen? Dit appartementje is precies dat. Strakke lijnen, fijne accessoires en een rustig kleurenpalet. Kijk mee en ervaar het hotelgevoel in een flat.

Als jij ook van strakke lijnen houdt; combineer het eens met zachtere vormen, zoals een halfronde bank.

Het hart van een luxepaardje slaat ongetwijfeld een slag over, bij het zien van dit moderne plaatje. Dankzij de simpele, maar weloverwogen styling oogt dit interieur als dat van een chique hotel. Maak de vertaalslag naar jouw eigen huis door het gebruik van grijstinten, strakke meubelstukken en hier en daar een vleugje goud. De kubusvormige salontafel is simplistisch, maar doordat de rechthoekige vormen ook in de accessoires terugkomen, wordt het bijna een kunstobject.

En als toppunt; het hotelgevoel onder de voetjes. Ga voor een zacht vloerkleed, zoals hierboven. Dit exemplaar doet bijna fluweelachtig aan.

De strakke keuken, zonder sierlijke grepen, sluit maatloos aan op de rest van het interieur. Met donkere kleuren, creëer je een luxueuze uitstraling. Wat dacht je bijvoorbeeld van een donkere vloer?

Styling: Annaleena | Fotografie: Jesper Florbrant

www.esny.se

Reageer op artikel:
Het luxueuze hotelgevoel in een flat
Sluiten