Maartje Wieling
Maartje Wieling Tips 14 sep 2016

Het luxe hotelgevoel in 7 stappen

Het luxe gevoel dat je ervaart in een goed hotel zou iedereen wel mee naar huis willen nemen. Je bed instappen terwijl deze heerlijk fris ruikt en prachtig is opgemaakt, is soms gewoon precies wat je nodig hebt na een lange, drukke dag. Helaas kunnen we niet elke week overnachten in een hotel, maar je kunt thuis natuurlijk wel het luxe hotelgevoel creëren. Voor de hotel look hoef je niet maanden lang te sparen en je hoeft het gevoel ook niet te zoeken in een plastic kroonluchter van de huishoudelijke winkel om de hoek. Het zit ‘m in een paar specifieke punten.

Wij geven je tips zodat jij thuis dat luxe hotelgevoel kunt ervaren, dus ook als je de komende periode niet op vakantie gaat.

Tip 1: Subtiel kleurverschil

Kies voor dezelfde tinten in één kamer. Op de muur, maar ook in de meubels en accessoires. Een mooi groot schilderij kan ook zorgen voor een luxe uitstraling. Kies hierbij dan ook weer voor dezelfde tinten als je interieur.

Tip 2: Bloemen

Bloemen zijn niet alleen heel leuk, maar ook chic. Denk hierbij aan een mooi boeket met rozen, of een orchidee op tafel.

Check ook deze inspiratieboost met de mooiste bloemen voor in de woonkamerBron: Jesper Flor Brant