Het interieur van dit Scandinavische appartement is zowel stoer als classy

Dit heerlijke Scandinavische appartement bevindt zich in een oud gebouw in hartje Stockholm. Daarentegen is het interieur juist heel modern en nieuw. Zoals vaak in Scandinavische huizen kozen ook hier de bewoners voor een witte basis, waardoor het compacte appartement extra licht en groot lijkt. Ze verfden naast alle muren ook de oude houten vloer wit en kozen voor een aantal contrasterende meubels van stoere materialen.

Vind je dit interieur echt heel mooi? Dan hebben we goed nieuws. We delen in dit artikel namelijk een shop the look van de prachtige keuken, zodat je deze fijne stijl thuis ook (deels) kunt toepassen.

Het appartement is zo’n 44 vierkante meter groot en heeft – naast een woonkamer en leefkeuken – één slaapkamer. Naast een zithoek in de woonkamer maakten de bewoners hier ook een home office. Deze bestaat uit een handig plankensysteem aan de muur, waarbij de onderste plank als bureaublad wordt gebruikt en de bovenste drie planken onder andere worden gebruikt als boekenplanken.

De oude houten vloer die al in de woning lag, verfden de bewoners wit. Dit is een van de dingen die het appartement echt een Scandinavische sfeer geven. Daarnaast ligt de nadruk hierdoor op de meubels. Wil jij liever dat je vloer de show steelt? In dit artikel delen we zes creatieve manieren om je vloer in de verf te zetten.

Hoewel de woonkamer een vrij stoere look heeft door de meubels van staal en leer, heeft de slaapkamer juist een dromerige sfeer. Levendigheid voegden de bewoners toe door prints van aquarel, subtiele plantjes en een gebreid plaid dat letterlijk en figuurlijk warmte toevoegt.

Hoewel het Scandinavische appartement uit drie aparte ruimtes bestaat, zijn ze wel allemaal met elkaar verbonden. De deuropeningen zijn namelijk gewoon open. Hierdoor kun je door het hele appartement heenkijken en hangt er een fijne open sfeer.

De keuken is vrij basic, maar heeft wel hele mooie details. Zoals de marmeren backsplash en de knusse eethoek. Fan van deze leefkeuken? Shop the look hier.

www.fantasticfrank.se

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Het interieur van dit Scandinavische appartement is zowel stoer als classy
Sluiten