Het interieur van dit penthouse is onderdeel van een enorme kunstcollectie

Deze keer geven we je een kijkje in een penthouse met waanzinnig uitzicht over de stad Tel Aviv en de zee. Naast dit gave uitzicht is ook de inrichting niet mis! Op het eerste gezicht lijkt de woning heel strak en modern. De plafonds zijn waanzinnig hoog, waardoor het heel ruimtelijk aanvoelt ondanks de donkere kleuren. Saai is het zeker niet, want het hele penthouse is gevuld met speelse details in de vorm van moderne en kleurrijke kunst.

Het penthouse is een ontwerp van Pitsou Kedem Architects en bevindt zich op de dertigste en eenendertigste verdieping. Kijk maar even mee.

In plaats van losse kasten kozen de architecten voor inbouwkasten in de muren. De vloer en delen van de muur zijn donker. Wij zijn over het algemeen heel erg fan van een witte basis, maar het contrast dat door deze donkere muren ontstaat, is wel heel gaaf! Ook fan? Hier doe je nog meer inspiratie op voor donkere muren.

De bewoners hebben echt een kunstcollectie waar je ‘u’ tegen zegt. Hierdoor wordt het vrij basic interieur meteen een stuk kleurrijker. Niet alleen de schilderijen en losse kunstobjecten maken de inrichting speelser, maar ook de meubels maken het huis veel persoonlijker. Houd je niet zo van (moderne) kunst, maar wil je wel graag meer kleur toevoegen aan je interieur? Wij verzonnen negen simpele manieren om meer kleur in huis te halen (en daarvoor hoef je niet per se met een kwast aan de slag).

De slaapkamer is heerlijk minimalistisch ingericht en voelt als een oase van rust door de neutrale tinten. Omdat de kleur van de slaapkamer erg bepalend is voor de sfeer, helpen wij je dit artikel met het kiezen van de juiste kleur voor de muur.

www.pitsou.com

Reageer op artikel:
Het interieur van dit penthouse is onderdeel van een enorme kunstcollectie
Sluiten