Het interieur van dit huis in Phoenix verraadt veel over de bewoners

Dit is nou typisch een huis waarbij de persoonlijkheden en voorkeuren van de bewoners duidelijk naar voren komen in het interieur. We kijken hier binnen bij Robert en Christina, de oprichters van het blog New Darlings. Na een tijd in New York gewoond te hebben, besloten Robert en Christina te trouwen én te verhuizen naar Arizona, waar ze dit huis in Phoenix kochten. Ze richtten het samen in en je het mooie aan dit interieur is dat het echt de persoonlijkheden van de bewoners laat zien.

Robert en Christina houden erg van de natuur en hun huis staat dan ook vol planten. Deze zetten ze in terracotta potten of rieten manden of ze hangen de planten in macramé hangers aan het plafond. In de woonkamer hebben ze zelfs houten planken aan touwen gehangen om daar plantenpotten op te zetten. Een erg leuk idee!

boho-midcentury-style-home
boho-midcentury-style-home-4

Het interieur wordt gekenmerkt door mid-century design meubels en een bohemian sfeer. Dat betekent houten meubels op hoge poten, natuurlijke materialen, aardse tinten en uiteraard veel planten. Wil je net zo’n bohemian interieur? Check dan even onze tips voor het creëren van zo’n boho look.

boho-midcentury-style-home-10
boho-midcentury-style-home-14
boho-midcentury-style-home-12

Ben je net als Robert en Christina gek op mid-century meubels? Wij geven je een aantal tips voor het verzamelen van mid-century designstukken!

boho-midcentury-style-home-15
boho-midcentury-style-home-13
boho-midcentury-style-home-11
boho-midcentury-style-home-2

Zoals je ziet brengen de bewoners veel aardse tinten in huis. Het is dan slim om de basis van het interieur wit te houden zodat het huis lekker licht blijft en de meubels van hout extra goed tot hun recht komen. Daarom verfden Robert en Christina de bakstenen muur wit. In deze video laten we zien hoe je het effect van een bakstenen muur creëert zonder te metselen!

huis in phoenix

Wij gingen op zoek naar de items uit deze slaapkamer en zochten vooral naar low-budget spullen. Shop the look hier!

boho-midcentury-style-home-9

Wil je meer weten over de bewoners van dit heerlijke huis in Phoenix? Op hun blog delen Robert en Christina foto’s en verhalen van hun dagelijks leven, dingen die hun bezighouden en de reizen die zij maken. Je kunt ze ook volgen via Instagram voor de mooiste kiekjes van dit perfect couple.

decoholic.org

Reageer op artikel:
Het interieur van dit huis in Phoenix verraadt veel over de bewoners
Sluiten