Het interieur van dit appartement is over the top op een goede manier

Veel kleuren, verschillende patronen, uiteenlopende interieurstijlen en een variatie van stoffen: normaal zou je één van deze elementen uitkiezen en daar een rustiger interieur omheen creëren. Maar Marta de la Rica, een designer uit Madrid, gaat juist voor over the top door van al deze elementen één geheel te maken. En wij moeten eerlijk toegeven dat we hier toch ook weer veel inspiratie uit halen!

Wil je ook meer kleur in je huis brengen? Dat kan natuurlijk ook op een iets subtielere manier. Check voor tips en tricks even dit artikel.

De verschillende interieurstijlen vallen meteen op. Zo staat er een klassieke bank, maar dan wel in een frisse lila tint. De muur achter de bank is opgebouwd uit delen van oude deuren, waardoor de zithoek weer een rustieke touch krijgt. Door de vele bloemenprints voelt de ruimte ook een tikkeltje Engels aan. Een bijzondere mix, maar het werkt wel!

Vind je deze bank van velours ook zo cool? In deze inspiratieboost zetten we de mooiste woonkamers met velours op een rijtje.

De eethoek is misschien wel de meest bijzondere ruimte van het appartement en dan voornamelijk door de sprookjesachtige eettafel. De eethoek bevindt zich in dezelfde ruimte als de woonkamer, maar door een paars tapijt worden de twee ruimtes toch enigszins van elkaar gescheiden. Slim!

In dit artikel geven we je nog veel meer voorbeelden van open ruimtes zonder muren, maar wel met een handige scheiding.

>> 6x zo style je een open kast

Wil je een hemelbed creëren zonder een nieuwe bed aan te schaffen? Met een mooi stuk stof kun je heel gemakkelijk de intieme en gezellige uitstraling van een hemelbed maken. Drapeer een lange baan stof van het plafond naar de muur en laat het reststuk gewoon hangen.

Vind je dit kleurige interieur mooi? Check dan zeker ook even deze binnenkijkers:

www.desiretoinspire.net

Reageer op artikel:
Het interieur van dit appartement is over the top op een goede manier
Sluiten