Maartje Wieling
Maartje Wieling Spots 8 aug 2017

Het Grand Ferdinand Hotel in Wenen: historische charme in een modern jasje

Mocht je binnenkort een tripje naar Wenen maken om daar de historie van de stad te ontdekken, dan kun je net zo goed meteen ook je overnachting boeken in het Grand Ferdinand Hotel. Het interieur van het hotel is adembenemend! Het is een mix waarin de hedendaagse moderniteit en de historie van Wenen samenkomt.

Scroll snel naar beneden voor alle foto’s. We promise you won’t be disappointed!

Modern, maar tegelijkertijd zie je ook overal elegante elementen met een historisch tintje. Het bad op pootjes bijvoorbeeld, die vervolgens wordt gecombineerd met een moderne marmeren badkamer is een goed voorbeeld van deze mix.

De architecten van het Grand Ferdinand Hotel hebben zich zeker niet ingehouden tijdens de styling van het gebouw. Alles is uit de kast getrokken. We zien verschillende soorten natuursteen gecombineerd met goud, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Daarnaast worden er meerdere opvallende keuzes gemaakt die de aandacht trekken. Wat dacht je van dit levensgrote stenen paard middenin het hotel?

Ook in je eigen interieur kun je spelen met dit soort verrassende en misschien ietwat ‘gekke’ items. Wat dacht je bijvoorbeeld van speelgoed als pronkstuk? En ook een unicorn als eyecatcher in je interieur kan gewoon! Het is zelfs superstijlvol.

There’s more to discover…
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Meer mooie hotels in Europa ontdekken?

We schreven eerder ook al over echte pareltjes in London, Madrid en Parijs!

Reageer op artikel:
Het Grand Ferdinand Hotel in Wenen: historische charme in een modern jasje
Sluiten