Modern meets nature: een strakke bungalow met het bos als achtertuin

Als je aan een bungalow in het bos denkt, denk je waarschijnlijk al snel aan een houten hutje, een knisperend haardvuurtje en hertenkoppen aan de muur. Zet je vooroordelen maar opzij, want deze Scandinavische bungalow met het bos als achtertuin is strak en modern ten top.

Houd jij net als de Scandinaviërs van de natuur, maar heb je geen bosgebied om op uit te kijken? Haal de natuur dan in huis met veel hout en planten.

Niet mis, zo’n achtertuintje. Aan de rand van het bos kun je je voorstellen dat je elke dag weer thuiskomt in een oase van rust en kalmte. De sereniteit van het bos zie je ook terug in het huis, door middel van veel wittinten en een minimalistische inrichting.

het bos als achtertuin

Een witte, strakke keuken is wellicht niet voor iedereen weggelegd (lees: de sloddervossen). Maar dat het in combinatie met rechte kastjes chique oogt, is geen twijfel over mogelijk.

Het creëren van een minimalistisch interieur lijkt misschien simpel, maar het kan soms best lastig zijn. Om je te helpen, hebben wij vijf tips voor je op een rij gezet.

Styling tip: als je verschillende items clustert ter decoratie, is het vaak mooier om voor een oneven aantal te gaan.

Een hobbelpaardje is zó 2016. Wat dacht je van dit donzige schaapje met een schattig permantentje?

Kijk verder
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Fantastic Frank

Reageer op artikel:
Modern meets nature: een strakke bungalow met het bos als achtertuin
Sluiten