Het balkon van dit Scandinavische appartement is klaar voor de zon!

Omdat het weer wat zachter wordt, de zon zich wat vaker laat zien en de planten en bloemen in de tuin opbloeien, zitten wij al goed in de lentesfeer. Ben je op zoek naar inspiratie om niet alleen je interieur, maar ook je balkon in de lentesfeer te brengen? Dan zal deze fijne binnenkijker je vast op goede ideeën brengen!

Het gehele huis is ingericht met neutrale tinten en fijne stoffen. De vele planten – in grote potten en hangers – geven het interieur evengoed kleur.

Het appartement heeft een fijne, rustige uitstraling. Dat komt omdat de stijl van het interieur is doorgetrokken in het gehele appartement. Dit zorgt voor veel eenheid, en daardoor rust. We noemen dit ook wel een clean interieur, en de Scandinavische interieurs staan hier echt bekend om. Wil je dit zelf thuis ook bereiken? Lees dan zeker onze vier tips die weinig moeite kosten.

Aan de woonkamer grenst het heerlijke balkon. Door de fijne botanische prints en gezellige tuinmeubels is het balkon helemaal klaar voor mooi weer! Een goed ingericht balkon of tuin hoeft echt niet veel geld te kosten. Een aantal gekleurde kussens en een tafeltje met twee bistrostoeltjes of houten bankje zijn al genoeg om het balkon huiselijk te maken.

In de compacte, witte keuken staat een kleine eettafel. Omdat de keuken niet zo groot is, is ook hier de basis wit en zijn de accessoires minimaal. Maar wát er hangt, is dan wel weer erg mooi. Bij het inrichten van een compact appartement draait het allemaal om keuzes: less is more en dit appartement is hét bewijs dat dat goed werkt!

Woon je zelf ook in een studio of klein appartement? Met deze tips past de eettafel tóch in jouw kleine huisje.

Wil je zelf ook zo’n fijn Scandinavisch interieur? Steel de look met deze vijf tips!

www.planete-deco.fr

Reageer op artikel:
Het balkon van dit Scandinavische appartement is klaar voor de zon!
Sluiten