Het Amsterdamse grachtenpand van een sieradenontwerpster

Een voordeel aan een overbevolkt land als het onze is dat het boordevol staat met huizen en wij dus niet gauw over de grens hoeven om op zoek te gaan naar gave woningen en interieurs. Deze keer bezochten we het Amsterdamse grachtenpand, waar Anne Eva Brink samen met haar vriend Lars Koelman woont. Anne Eva is interieurstylist en sieradenontwerpster met haar eigen label ÆVA. Je kent haar misschien wel als gastblogger voor Roomed. We waren wel benieuwd hoe Anne Eva er thuis bij zit en werden – uiteraard – niet teleurgesteld. Niet alleen de locatie is om van te dromen, maar ook het interieur is om jaloers van te worden én tot in de puntjes afgestyled.

Sieraden maken is natuurlijk nogal een precies werkje en Anne Eva laat dan ook zien dat het ‘m ook qua styling van een interieur écht in de details zit. Check onderstaande video voor een tour door dit Amsterdamse grachtenpand en laat ons weten wat je ervan vindt door een reactie achter te laten onder dit artikel of onder de video op ons YouTube-kanaal

In de stijl van..

Als sieradenontwerpster weet Anne Eva als geen ander dat je met sieraden ook een interieur af kunt stylen en een persoonlijke touch kunt geven. Leg sieraden bijvoorbeeld op een mooi marmeren blad of op een zelfgemaakt schaaltje. Of bekijk dit artikel voor meer ideeën om je sieraden als decoratie in huis te gebruiken. Veel van de items haalde Anne Eva bij tweedehands winkels in het oosten van het land (daar is alles een stuk betaalbaarder dan in de Randstad) of via Marktplaats. Tip: gebruik zoveel mogelijk synoniemen voor je oorspronkelijke zoekwoord of spel je zoekwoord expres verkeerd – klinkt gek, maar veel verkopers maken een foutje in de advertentie!

Rond de eettafel staat een vrolijke mix aan Eames stoelen, die je onder andere hier kunt kopen. Geen budget voor een echte Eames, maar wil je wel zo’n soort stoel aanschaffen? Zó vind je een goede Eames knock-off.

Bovenstaande stoel is een speciale editie van Pastoe in samenwerking met Tenue de Nîmes.

Op zoek naar net zo’n keuken als in dit Amsterdamse grachtenpand? Deze keuken scoorden Anne Eva en Lars bij Loods 5, maar je kunt natuurlijk ook je bestaande keukenkastjes verven en meerdere marmeren planken tegen op het keukenblad zetten en tegen de achterwand laten leunen. Bekijk voordat je aan de slag gaat eerst even het stappenplan voor het schilderen van je keuken.

Meer video’s van ons zien? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal:

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Het Amsterdamse grachtenpand van een sieradenontwerpster
Sluiten