Te gek: maak een statement met Herringbone patroon in de badkamer

Een stijlvolle toevoeging in je badkamer: het Herringbone patroon. Zowel op de muur als op de vloer geeft dit patroon een chique uitstraling. Wij zijn al jaren verliefd op deze manier van tegels leggen. Jij ook?

Het Herringbone patroon staat ook wel bekend als het visgraat patroon. We zien deze manier van het leggen van tegels vaak in woonkamers of keukens, maar in de badkamer zien we het niet vaak voorbij komen. Tijd om hier verandering in te brengen, want wij vinden het prachtig! Het geeft een badkamer in één klap een super chique uitstraling.

Het Herringbone patroon op de muur

De meest gekozen optie is misschien wel het tegeltje op de muur. Deze klassieke keuze kan niet fout gaan: het is stijlvol, staat chique en je hebt talloze opties. Voeg het witte tegeltje bijvoorbeeld met een witte rand voor een subtiel, speels effect. Wil je dat de tegels echte eyecatchers worden? Ga dan voor een donkere voegrand. Of ga voor tegels in een bijzondere kleur, zoals het lichtblauwe op de foto’s.

Het Herringbone patroon op de vloer

Geen fan van Herringbone tegels op de muur? Dan is er nog een fantastische optie: gebruik de tegel eens voor de vloer. Een visgraatvloer in de woonkamer kan soms wat druk ogen, maar in een rustige badkamer is het een speelse toevoeging aan het interieur.

Nog meer Herringbone in huis:

Liever geen Herringbone patroon in de badkamer, maar wel ergens anders in huis? Op Roomed staat genoeg inspiratie. Wat vind je bijvoorbeeld van deze loft met grote, houten muur met het Herringbone patroon? Of deze houten Herringbone vloeren?

Reageer op artikel:
Te gek: maak een statement met Herringbone patroon in de badkamer
Sluiten