Maud van Dijck
Maud van Dijck Interieur 27 okt 2021

Voor deze herfsttrend wil jij gaan (op basis van je sterrenbeeld)

Ben je een leeuw? Dan past een gedurfde keuze in je interieur wel bij je persoonlijkheid. Voor ieder sterrenbeeld hebben wij iets gevonden zodat je deze herfst wel in je interieur wilt. Dus kijk of jij het ook bij jou en in je huis vindt passen.

Herken je je niet in het advies wat bij jouw sterrenbeeld past? Dan kan je natuurlijk altijd nog inspiratie halen uit een van de andere stijlen.

Jouw interieur deze herfst volgens je sterrenbeeld

1. Steenbok: vintage

Deze herfst willen we meer natuurlijke materialen en texturen. In plaats van moderne design zien we dat vintage de overhand begint te nemen op Instagram en TikTok.

2. Waterman: retro fusion

Een retrostijl die teruggaat naar de kleuren van de jaren’70 en inspiratie opdoet aan de art deco stijl. Voor sommige met dit sterrenbeeld kan het een lastige stap zijn om voor zo’n ongebruikelijke woonstijl te kiezen.

3. Vissen: stijlen van de jaren ’00

Denk aan een mooie discobal in je interieur of een toffe gallery wall. Kies voor stijlen die een nostalgische sfeer met zich meenemen en bij interieurtrends van de afgelopen 10 tot 20 jaar passen.

4. Ram: breng buiten naar binnen

In andere seizoenen zie je het ook veel, maar vooral in de herfst zie je dat mensen het gevoel van buiten naar binnen brengen. Door middel van veel natuurlijke materialen en groen zal je huis er open uitzien. Deze trend wil je bij ieder sterrenbeeld en interieur wel zien, maar nog meer bij de ram.

5. Stier: zachte en dikke gebreide accessoires

Geen fijne dunne dekens, maar dikke warme dekens waar je de herfst en winter onder wilt zitten. Accessoires waarvan je van een afstand al weet dat die heel zacht aan zullen voelen wil je in je huis zien liggen op bed, je bank en stoelen.

6. Tweelingen: decoratie van planten en volop kaarsen

Als tweelingen je sterrenbeeld is dan wil je nog even een keer langs de winkel voor wat mooie sfeerkaarsen of andere kleine herfstdecoratie. Met een liefde voor flexibiliteit wil je graag meer afwisselen in je interieur door accessoires om te ruilen.

7. Kreeft: Kitchencore

Kitchencore is eigenlijk hetzelfde als Cottagecore, maar dan de aandacht volledig gericht op de keuken. Denk dus aan rustieke en knusse keukens vol sfeer die je zo in een boerderij zou tegen kunnen komen.

8. Leeuw: gewaagd velvet

De gedurfde keuze van eerder wilde we nog niet verklappen, maar het was de prachtige stof van fluweel. De zachte en luxe uitstraling van deze stof zijn ideaal om stijlvol wat warmte aan je huis toe te voegen en toch het durf van het sterrenbeeld van een leeuw in je interieur te zien.

9. Maagd: warme aardetinten met veel kleur

Naast herfstkleuren zoals geel, oranje en rood zie je dit seizoen ook veel natuurlijke aardetinten zoals bosgroene en aardebruine kleuren. De warme kleuren geven ook een extra knal van kleur aan je interieur.

10. Weegschaal: roze en macramé accenten

Deze roze kleur zorgt voor een natuurlijke blos in je herfstinterieur. Daarnaast zijn macramé accenten uitstekend voor een bohemian interieur.

11. Schorpioen: dramatische bloemen

Bloemen hoeven niet alleen iets van de lente te zijn. Een mooi boeket met herfstkleuren kan je interieur ook echt er meer uitnodigend uit laten zien. Dus verruil je fleurige boeket voor een mildere en meer neutraalgekleurde variant.

12. Boogschutter: boho chique

Met een herfstseizoen waar natuurlijke materialen en aardse tinten zo benadrukt worden is het gemakkelijk om je interieur naar een boho chique om te toveren dat bij dit sterrenbeeld past. De stijl zelf is nog populairder aan het worden en zal je ook nog meer zien.

Dit is jouw interieurstijl op basis van jouw sterrenbeeld

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

The Spruce

Reageer op artikel:
Voor deze herfsttrend wil jij gaan (op basis van je sterrenbeeld)
Sluiten